Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha szólásszabadság van miért...

Ha szólásszabadság van miért lehet elkussoltatni és börtönnel fenyegetni embereket a véleményük miatt?

Figyelt kérdés
Sőt mi több a mostani korlátozások kész viccek, én mint asztmás egyént teszt nélkül összezárnak olyanokkal akiknek + lett a tesztjük mert oda vagyok bejelentve, aztán már rég letelt a karantén(amit teszt nélkül adtak=házi őrizet) még akkor is ellenőrzik hogy otthon vagy e, aztán meg azzal jönnek, hogyha nem adatod be az oltást nem lesz munkád se. Egészségügybe dolgozok, kész vicc az egész intézkedés, az is elkapja aki nem akarja, aztán adjunk be egy oltást amitől 40 fokos láza lesz a felének és mikor felgyógyult a lázból újra jöhet a a karantén. És ha ezt kijelented egyből meg is dorgálják az embert, holott tudjuk hogy (nevet nem mondok) vakcina a mutálódott vírusra nagyobb kockázattal jár mintha nem lennél beoltva..
2021. febr. 13. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
A munkahelyeden kötelező a szérim?
2021. febr. 13. 20:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Mivel most mentem vissza egészségügybe, ebbe a hónapban(eddig nem is tudtam hogy ennyire felviheti a lázat a vakcina, mert többinél ennyire drasztikus nem volt..), így még nekem nem adták írásba hogy kötelező, de akik januárban is ott voltak azoknak már kötelező volt januárban.
2021. febr. 13. 20:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért mentem vissza eü be mert kérték mivel a fele kiesett az oltásos láz miatt. De egyébként aki a covidba a felmondását nem tudja alátámasztani visszavonják a végzettséget szóval egy darabig itt leszek.
2021. febr. 13. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:

#3 ha ők rúgnak ki akkor elmehetsz.

Szóval csak annyi a dolgod hogy elered hogy felmondanak neked és akkor nem mondhatják hogy te mentél el, és te is szabadulsz onnan.

2021. febr. 13. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Az mit jelent, hogy "visszavonják a végzettséget"? Ha megszereztél egy képzettséget, papírt, hogy tudják azt elvenni? Legfeljebb kifizettetik a képzési költséget, ha volt valami ilyesmi a munkaszerződésben, nem? Vagy félreértek valamit.
2021. febr. 13. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Azért mert a "Covid" biznisz leleplezése óriási érvágás lenne a háttérhatalomnak
2021. febr. 13. 20:51
 7/10 A kérdező kommentje:
5. Ezt értsd úgy hogy még magánkórházba sem alkalmazhatnak akkor jogilag.
2021. febr. 13. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor a doktori címet visszavonják, amit "szakmaiatlanság" vádjával lehet elérni.
2021. febr. 13. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Akkor miért mondogatják a tv-ben,hogy senkinek nem kötelező vakcina? Undorító ami folyik itt
2021. febr. 13. 21:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem kötelező, mint amennyire Gödény vírustagadó és mint amennyire Vona ufókkal háremezik.
2021. febr. 13. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!