Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor lehet már a holokausztta...

Mikor lehet már a holokauszttal poénkodni anélkül hogy lenáciznának?

Figyelt kérdés
Nem mintha bajom lenne ezzel, csak egyszerűen semmi alapja nincs ennek az érvelésnek, diskurzusról meg ugye szó se lehet, de miért is? Az eset több mint 70 éve történt, ráadásul nem is egyedülálló a történelemben, mégis bűn humorizálni ezzel az egy eseménnyel kapcsolatban. Alapvetően a németek totálisan kollektív bűntudatát sem tudom megérteni, Európa valaha volt legnagyobb hatalmáról annyit tanulhatnak a diákok hogy: „kirobbantottunk egy világháborút és az rósz, megöltük a zsidókat és az rósz, következő órán a Berlini falról tanulunk auf wiedersehen.” Ez szerintem a történelem tagadására a legjobb példa és bár kicsit túlzó hasonlat de a humorhoz szerintem ugyanúgy minden jogom megvan mint a németeknek büszkének lenni a múltjukra

2020. nov. 16. 22:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%

Nem tiltja törvény, csak tudni kell, ki a vevő, toleráns az ilyen jellegű "poénokra", és kik fogják nekifutásból fejedet venni.

Nekem ért már véget barátságom egy vicc miatt, pedig nem is volt politikai/vallási/kisebbségi stb. Egyszerű, morbid, fekete poén volt, inkább fárasztó, mint vicces, csak a másik félnek ütötte az inger küszöbét (durván kiakadt), pedig nála számítottam erre a legkevésbé. Még Facebook-ról is tiltott :) Bár nem értem azóta sem tulzó reakcióját, tudomásul vettem.

2020. nov. 16. 22:31
 2/25 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos ma is vannak őrültek, akik szerint helyes lenne folytatni Hitler és a többiek beteges téveszméinek a megvalósításat. Ezért.

De a zsidók nem fognak felrobbantani, meg lefejezni (akár a saját gyerekeiket).

2020. nov. 17. 00:11
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Csúnya Hitler.
2020. nov. 17. 00:21
 4/25 anonim ***** válasza:
42%
amikor lelocsoltad magad benzinnel, és rágyújtasz.
2020. nov. 17. 08:05
 5/25 anonim ***** válasza:
44%

"Európa valaha volt legnagyobb hatalmáról"

Azért ez sem igaz.

2020. nov. 17. 12:24
 6/25 anonim ***** válasza:
68%

Jogod van hülyének lenni, de attól még hogy jogod van hülyének lenni, nem jelenti azt, hogy jogod van más ruháját szarral bekenni.

Jogod csak addig terjed, amíg más jogát nem sérted.

2020. nov. 17. 16:11
 7/25 anonim ***** válasza:
48%
A holokauszttal nyugodtan poénkodhatsz, nem zsidó társaságban.
2020. nov. 17. 17:20
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Ja, senki nem fog feljelenteni ilyenért. Az más kérdés, hogy mennyire ízléses. A románok Trianonnal poénkodnak. Az meg nekünk esik xarul.
2020. nov. 17. 18:37
 9/25 anonim ***** válasza:
63%
Ezer éve poénkodok vele, általában partnert is találok hozzá.
2020. nov. 18. 14:02
 10/25 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, édesanyád halálával mikor poénkodhatok? És a nagymamádéval?
2020. nov. 19. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!