Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor lehet már a holokausztta...

Mikor lehet már a holokauszttal poénkodni anélkül hogy lenáciznának?

Figyelt kérdés
Nem mintha bajom lenne ezzel, csak egyszerűen semmi alapja nincs ennek az érvelésnek, diskurzusról meg ugye szó se lehet, de miért is? Az eset több mint 70 éve történt, ráadásul nem is egyedülálló a történelemben, mégis bűn humorizálni ezzel az egy eseménnyel kapcsolatban. Alapvetően a németek totálisan kollektív bűntudatát sem tudom megérteni, Európa valaha volt legnagyobb hatalmáról annyit tanulhatnak a diákok hogy: „kirobbantottunk egy világháborút és az rósz, megöltük a zsidókat és az rósz, következő órán a Berlini falról tanulunk auf wiedersehen.” Ez szerintem a történelem tagadására a legjobb példa és bár kicsit túlzó hasonlat de a humorhoz szerintem ugyanúgy minden jogom megvan mint a németeknek büszkének lenni a múltjukra

2020. nov. 16. 22:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Jó, úgy látom, már megint én vagyok a hülye. Egyre inkább meggondolom, hogy egyáltalán érdemes-e válaszolnom bármilyen kérdésre.
2021. nov. 19. 19:48
 22/25 anonim ***** válasza:
40%

#19 Nem, az átlag zsidó nem dolgozik. A legtöbb zsidó semmilyen értéket nem teremt, hanem mások munkájából és mások által megtermelt javakból él, pl. brókerek, menedzserek, kereskedők, stb.

Igen, bevállalnék pár hónap munkát, hogy az életem többi részében ne kelljen dolgoznom. Mondjuk a lelkiismeretem lehet, hogy nem engedné.

2021. nov. 19. 20:39
 23/25 anonim ***** válasza:
54%

22. Hány zsidót ismersz, hogy ezt így megmondod? Mellesleg szerintem az elég nagy érték, hogy tudományban élen jártak. Nem csak azzal lehet értéket teremteni, hogy téglát pakolsz. Az emberiség fejlődéséből kivették a részüket az olyanok, mint Szent - Györgyi, vagy Semmelweis. A magyar nobel díjasok többsége zsidó volt.

Pár hónap munkától nem fakad sírva egy felnőtt ember. Ne csinálj úgy, mintha a haláltáborokban csak sima kőműveskedést kellett volna csinálni. Te bevállalnád, hogy meztelen, csontsovány, tetves, sebes és gennyes férfiak, nők és gyerekek hulláit kell kupacba szedned, pakolnod a maró gáz, xar, húgy, vér és hányásszagban miközben feletted állnak fegyverrel, miközben tudod, hogy a családtagjaid is így végezhetik, vagy végezhették? Hogy van aki túlélte és előtted loccsantják ki az agyát olyankor, vagy ami mégrosszabb, neked kell bepakolnod úgy a krematóriumba? Hogy az őrök kedvükre vernek, éheztetnek és erőszakolnak meg? Hogy olyanok ruháit, családi képeit, ékszereit kell válogatnod, akik pár perc múlva meghalnak, vagy haltak meg pár perce? Hogy a hidegben és melegben dolgoztatnak nehéz fizikai munkát és agyonlőnek, ha lemaradsz? Megkérdezem, te ezt a "munkát" bevállalnád, ha nem kéne többé dolgoznod?

2021. nov. 19. 21:35
 24/25 anonim ***** válasza:
16%

A fehér fajon belül bármelyik nemzet adhatott volna legalább annyi Nobel-díjast, mint a zsidók, ha nekik lett volna annyi lehetőségük képezni magukat, és ha a Nobel-díj ítélőbizottsága az ő zsebükben lett volna.

A második bekezdésre nem tudok törvényes keretek között reagálni.

2021. nov. 20. 07:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, mivel ez egy tömeggyilkosság volt, ráadásul a zsidóság ellen. És még ma is élnek túlélők
2021. dec. 21. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!