Iskolai házirend sérthet-e alapvető emberi jogokat?
Pl tilthatja-e a hajfestést, körömlakkot, bizonyos frizurákat, tetoválást stb.
(17. oldal)
Amúgy ez az oktatas.hu ez hivatalos oldala az oktatási hivatalnak nem?
Akkor gondolom csak nem hülyeség amit írnak.
Hol kell jelenteni ha az iskola sérti az alapvető emberi jogainkat?
(Tegyük fel hogy az iskola házon belül nem óhajtja elrendezni és megszüntetni a törvénysértő állapotot)
#32, #40-nek:
Van területileg illetékes körzeti iskola, és itt rakjunk egy pontot. Az köteles felvenni.
#37-ként, #39-nek:
Ezt megkérdezte az igazgató is, a tantestület előtt.
Én pedig igen hangosan, jól hallhatóan visszakérdeztem:
Jól értem, hogy maga most azt kéri számon rajtam, hogy én mit miért csinálok?! Na, MOST VEGYEN VISSZA A LENDÜLETBŐL! Én nem egy diákja vagyok!
Szó nélkül eltakarodott, és azóta megtartja a három lépés távolságot.
Jól mérte fel a helyzetet.
42-es: bakker, ha lenne körzetes középiskola, akkor minden hülyegyereket fel kéne venni, mert ott lakik...
Próbálj már gondolkozni!
Csak általános iskolai szinten van ez!
#42, #43-nak:
Ja.
Az összecsapásunk előtt fél órával "rúgta szét a seggét" a felettese telefonon keresztül úgy, hogy eközben a felettesével szemben ültem.
Már csak egy "visszaugatásért" is kapta volna a következő sallert, nemhogy ha rendőrrel próbálkozik! Mire fel hívott volna rendőrt? Az intézményben a felettese kérésére voltam jelen, tisztázandó a részleteket.
Utasításba kapta hogy fogadjon.
Még azt is volt pofája megkérdezni, hogy én hogyan képzelem azt, hogy "átnyúlok a feje felett"?
Én megkérdeztem tőle:
Továbbítsam ezt a kérdését a felettesének? XD
Velem találtad volna szembe magad #46 lett volna problémád.
Mégis kinek képzeled te magad.
Bár eltudom képzeni hogy a helyi Rendőrkapitányságon ismerős vendég vagy.
#48-nak:
Mert mit csináltál volna?
Előzőleg baxakodtál velem, amiért a felettesed valagba rúgott.
Megpróbálnád még egyszer, ráadásul a felettesed erre vonatkozó utasításával szembemenve?
Neked lett volna problémád, nem is kicsi!
És ez már a második alkalom volt, hogy a képére kellett másznom!
Az előzőt olcsón megúszta bár lehettem volna sokkal durvább is, és ezt ő is tudta. Most már kicsit durvább voltam, de még mindig nem voltam k'csög!
Nem volt kíváncsi arra, hogy mi lesz ha KOMOLYAN "berágok"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!