Legális ha torrenttel tőltök le néhány programot vagy játékot?
Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 14:55
3/21 anonim válasza:
Maga a torrent (mint fájl megosztási módszer) nem illegális.
Az illegális voltát a megosztott dolgok adják.
Szóval egy ingyenes játék torrentel való letöltése (ha van rá lehetőség) nem illegális.
De ha nem torrentel, hanem direkbe böngészőből töltesz le egy eredetileg fizetős játékot, az már illegális, pedig a torrentezéshez semmi köze sincs.
Meg persze ott van az, hogy ez jópár országban (Pl Magyarország is) nem érdekel senkit. Németországba még úgy valahogy bűntetik, de nálunk nemigazán.
4/21 GretaThunberg válasza:
#1 biztos vagy te ebben? Én nem tudok róla hogy Mo-n büntetnék.
5/21 mindentudó99 válasza:
#4 Hogy nem büntetik még lehet illegâlis.
6/21 anonim válasza:
Letölteni legális, feltölteni nem az. Mivel nem, vagy csak nagyon nehezen oldható meg torrentről, hogy tőled 0 bit kerüljön vissza, ezért gyakorlatban az esetek 99%-ában illegális, de valóban leszarják a hatóságok.
8/21 anonim válasza:
Én egy kezem megszámolom, hogy hány olyan torrentem volt eddig összesen, amiből valamennyit visszatöltöttem, pedig most is több mint 70-et seedelek...
9/21 anonim válasza:
#8: akkor csak nyilvános oldalakat használsz és emellett jó nagy paraszt is vagy.
10/21 anonim válasza:
Magyarországon legális, nem büntetendő. Németországba már illegális pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!