Mi történhet, ha néhány 17-18 év körüli srác bemegy magánterületre focizni?
A pálya egy fociklub (SBTC) tulajdona. Igazából az ismerőseim nem akarják hogy bemenjünk, mivel félnek hogy valami büntetést von maga után, ami jogos, viszont alig jár arra valaki.
Edzés szokott lenni ott néha, én már többször is voltam ott, volt hogy jöttek is át, de nem szóltak rám hogy el kéne mennem.
A felmerülő kérdések, amiket tudni kell ahhoz, hogy tovább fejthessük a témát:
- ez egy kerítéssel körbevett terület/udvar? Ha igen, akkor hogy mentek be vagy jöttök ki? Átmászva, meg átdobálva minden cuccotokat? Azt azért nem kéne...
- ha nincs kerítés, van-e kitéve magánterület, vagy "idegeneknek belépni tilos", vagy ilyesmi tábla jelzés, vagy csak ti tudjátok róla, hogy az?
- a terület tulajdonosa milyen gyakran jár arra? Konstruktívan megbeszélni nem lehet vele?
Nos, tehát előbb ezeket kell tisztázni.
"Teljesen el van kerítve, viszont alul át lehet mászni a kerítés alatt, mert nem fogja semmi"
Akkor ne eröltessétek, mert így még azt is ráfoghatják, hogy betörtetek vagy rongáltatok. Inkább a tulajjal próbáljátok felvenni a kapcsolatot, nincs kint valami telefonszám vagy ilyesmi?
Esetleg szomszéd városban, vagy a legközelebbi nagyvárosban? Ott biztosan van nyilvános, közterületi focipálya. Ennyit sztem megér a dolog h utazni kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!