Mit lehet tenni, ha valaki akaratán kívül aláír valamit?
A helyzet az, hogy nagybátyám céges papírokat kellett jóváhagyjon. A titkárnője vitte el neki a papírokat, és mondta, hogy mik azok (szállítási engedélyek, könyvelés, illetve egy meghatalmazás, hogy ameddig beteg, addig a könyvelő járhat el helyette a hivatalos ügyekben).
Igen, csak mint kiderült a papírok közé be volt csúsztatva egy szerződés, miszerint adás-vételi szerződéssel eladja a jelenlegi házát a volt feleségének.
Ez csak most derült ki és az öreget persze ez megviselte. Mit lehet tenni, ha így átverték?
kiegészítve a fentit, ingatlan adás-vételhez ügyvédi ellenjegyzés kell, szárazbélyegző, stb, az ügyvéd előtt kell aláírni, aki ellenőrzi a személyazonosságot, stb
szóval nem rossz a sztori csak nem életszerű sajnos, ilyet olyan talál ki aki életében nem adott-vett ingatlant
Én életemben nem adtam-vettem, de nem is találtam ki. Elvileg minden el van intézve, jogszerű. De ha úgy van, ahogy mondod, utána nézek, hogy teljesültek e ezek a feltételek.
Amúgy az eset Bukarestben történt, nem tudom ha ott is így van az ingatlaneladás menete.
18
És mivel bizonyítaná, hogy nem tudott a dologról? Vagy milyen érdeke lenne hogy börtönbe juttassa a nőt? A házat azzal nem szerzi vissza...
Ha átutalta, akkor tudta, hogy mit ír alá.
Ez egy kamumese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!