Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az M6-os úti halálos baleset...

Az M6-os úti halálos baleset tanúlsága az, hogy legálisan lehet innentől fogva kábszeresen vezetni?

Figyelt kérdés

Szabadon engedték a balesetet okozó gépkocsivezetőt.

Egy büntetett előéletű, kábszeres szabálytalan vezetőt.

Tehát, egy visszaeső bűnözőnél, nem kell tartani visszaeséstől, áll az ügyészség mondataiban.

Nekem ez azt üzeni, hogy innentől kezdve ezt így lehet, mert úgy sem lesz bajom belőle.

Vagy pénzzel ezt is el lehet intézni?

2021. febr. 6. 07:52
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Èn azt elfogadom és tudom, hogy valszeg börtönt kap majd, éveket.

De, az akkor sincs rendjén, hogy akár már ma újra kocsiba ül és vezethet. A törvény eddig se tartotta vissza semmitől, azt az embert.

2021. febr. 6. 09:27
 32/38 A kérdező kommentje:

Azt gondolom azon fel lehet háborodni, hogy egy büntetett előéletű, majd kàbítószert fogyasztó szemèly által meghal egy vétlen gyerek, és több súlyos sérült lesz.

Nyilvàn nem szândèkosan okozta a balesetet, de a kábszert szándékosan vette be, és feltételezem nem más ültette be a kocsiba sem, hogy vezessen.

Ez már nem gondatlanság, ő szándékosan vezetett, szándékosan volt ott az úton 150km/h val.

2021. febr. 6. 09:44
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy a büntetőjog nem így működik.

A halálukra a tudatos gondatlanság fog kiterjedni.

Ha pedig nem áll fel a szökés elrejtőzés veszélye, ami ezek szerint nem áll fent,

Bizonyítékokat nem tud hamisítani, mert azok már megvannak, megfélemlíteni sem tud senkit már, akkor ez van. Nem fogja letartóztatni a bíró.

Mondom ezt minden részvétem és nem mellesleg egyéni véleményem mellett.

2021. febr. 6. 10:04
 34/38 A kérdező kommentje:

Jó, elhiszem, hogy így van, biztosan nem szándèkosan ütközött szerintem sem.

Csak ez így akkor is gyenge, és nem megnyugtató az àllam részéről.

2021. febr. 6. 10:11
 35/38 anonim ***** válasza:
Amugymeg a letartoztatas ideje 1;1 aranyban beszamitodik a kiszabott szabadsagvesztesbe. Szoval csak máskor üli le...
2021. febr. 6. 10:14
 36/38 A kérdező kommentje:
Én, mint szabàlykövető àllampolgár így azt látom, hogy aki vét a törvény ellen, és nagyon nagy bajt csinál, arra egy eléggé enyhe szankciók vonatkoznak.
2021. febr. 6. 10:16
 37/38 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy az előzetest beszàmoljàk. Azzal sincs gond.
2021. febr. 6. 10:17
 38/38 anonim ***** válasza:
Akkor mi a valódi kérdés?
2021. febr. 6. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!