Súlyos esti sértésért mit kaphat? Ebben az esetben?
A párom kisleánya (16) tegnap elindult hozzánk láthatásra, de nem ért oda. A szökőktnál találtuk a "pasijával" akitől elvileg el van tiltva. A "legény" 42 éves, hét gyerekes ember, sokszor szépen elmagyaráztuk, hoyg száljon le aleányról, mit sem használt. A leány csak visít, nem lehet beszélni vele sem.
A párom pofán csapta, olyan "szerencsésen" hogy eltörött az arccsontja. Elment látleletért.
Milyen büntetésre számíthatunk?
(mert a leányé már körvonalazódik :-/...)
Tanú? Kijött két rendőr, felírták mi történt, kedvesem elismerte.
Örülök, hogy változatosan beszélsz de ne erőltessük már ennyire a LEÁNY szót.
Legyen csak simán lány, kislány.
Félcigány az udvarlónk, zűrös családi háttérrel. Buszsofőr. A kislány meg szülei egyetlen gyermeke, egyetlen unoka, elkényeztetettt kis fruska. Mindig megkapott mindent. Nme fogja fel, amit az egész család magyaráz neki. Hogy miért "irígylik a boldogságát". Szerintem nála ebben jött kia kamaszkori lázadás. Viszont nem merik neki azt mondani, hogy "Csináld lányom, majd rájössz..." mert ez az ürge annyira hülye, első dolga lenne teherbe ejteni a lányt. Az meg se lát, se hall, tényleg. Lázad. Kész.
Mi úgy mondjuk: leány. Vagy leányka. Főleg, mikor ilyeneket cselekszik. Iparművészeti szakközépiskolába jár, az apja ezető szerelő, én főiskolát végeztem, anyunak boltja van. Nem szokása a páromnak amúgy utcán erekedni. De ez a fazon olyan kajánul vigyorgott, én is megrángattam a rendőr előtt :) pedig egy tejbetök vagyok tényleg, egy negyvenes szerény nő, sose érek senkihez, még simogatni is elvétve.. De úgy néz rám, mint az idétlen, és vigyorog.
Az apja a lánynak elismer mindent, csak már teljesen kétségbeesett. Mert hiába van a lány szobafogságon falun, ez a manus kiment da a szolgálati busszal. azt nem tudom, hogy csinálta...elvették a kislány telefonját, de csempészettt neki egy volánosat, az meg dugdosta....így nem volt ideje elfelejteni a nyáron sem. Mondom a szülőknek, váltasanak iskolát, küldjék koleszba, de féltik. Elkanyarodtam a jogtól, de szerintem nem mindegy, mi a történet. A bíró is meghallgatja ezt nem? Egy felfüggesztettre vágyom. Bár a látlelet még nem feljelentés.
Tanú nincs, csak a rendőri jegyzőkönyvbe apa mindent elismert.
A leányzó meg ott visított az utcán :( brrr... épp a láyom szülinapja volt. Ezzel ünnepeltük, hogy a bakfist mentetük - fuvaroztuk anyujához.
Ááá..
A rendőr meg eg yidegennel minden további nlkül elengedné, az apja meg hordja magával a bírói végzést a láthatásról...
Amikor dicsekszünk vele: kislány. Mikor elvetemül: leány. Sőt: leányzó!
Ha csak szeretjük, olyankor Dóribaba*
*megváltoztattam a nevet.
ha arccsonttörés,akkor 8 napon túl gyogyuló,vagyis sulyos testi sértés,amikor hivatalből indul eljárás,és az elkövetőt a rendörök a helyi rendőrségre előállitottak volna..
ugy h a sztoriban valami nem stimmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!