Szerintetek év végén is még önkéntes lesz az oltás? Nem kötelezhetik emberekeket kormány?
21
Te logsz rajta.En meg egy előadását se láttam még de úgy látszik te nagy rajongója vagy
24
Meg a nevét is jól le tudod írni,én azt hittem hogy a Gödeny rövid ö-vel van írva.Gyerekkorodban nem kaptál elég anyatejet ezért szoptat téged a Gödeny? És lehet nem a csecset szivod :)
Mondom, hogy csak lopni tudsz. Nagyon gyenge. Amúgy megint magad alatt vágod a fát, hogy belekötöttél a hosszú ő-be...
Itt és a facebook oldalán is hosszú ő-vel van írva. Meg úgy általában mindenhol. Most én is kössek bele, hogy az é-t nem találod a billantyűzeten? Fölösleges, szerintem úgyis hamarosan mégnagyobb hülyét csinálsz magadból.
Szánalmasan gyenge kötekedési próbálkozás volt, még tőled is :)
26
Nem az én hibám hogy szövegértésbol egyes vagy.Egy szóval nem írtam hogy rövid ö-vel kell írni Gödeny nevét.Szoval ki is vágja maga alatt a fát? Ráadásul annyira Gödeny fán vagy hogy még a weboldala címet is tudod.Most jól beégtél kiskomam ;D Egyébként telefonról írok,nem fogok a te kedvedert ékezeteket tenni minden magánhangzóra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!