A MOHU automtái minden jelzett 50ft-os palackot vissza kell vegyenek, vagy csak azokat, amiket az az üzlet forgalmaz, ahol felállították és beüzemelték?
Ez miféle dolog már???
Az emberek mostmár ráálltak arra, mivel óriási sorok vannak az automatáknál, hogy összegyűjtik és havonta viszik. Így is elég nehéz gyűjteni mondjuk egy garzoban, de mostmár 5 különböző zsákot gyűjtsek, ha 5 boltban is szoktam vásárolni? És ha elutazom, akkor nem tudom visszaváltani, ha nincs olyan bolt a környékemen? Ez iszonyat gáz. És az automatákból amúgy is ugyanoda viszok a műanygaot, a MOHU cégéhez, nem? Akkor meg minek ezt csinálni és szívatni még az embereket, amikor így is már eleget szívattak vele??
Ja, bocs, félreértettem a válaszodat. Elnéztem a vesszőt.
Viszont azért kérdeztem, mert nekem a Prima az ALdisat nem vette vissza. Kiírta, hogy ezt nem váltja vissza, pedig rajta volt a jel és miután háromszor megpróbáltam, még be is nyelte, azaz elvette, de pénzt (levásárolható cetlit) nem adott. Ilyenkor egyébként mit lehet tenni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!