Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A MOHU automtái minden jelzett...

A MOHU automtái minden jelzett 50ft-os palackot vissza kell vegyenek, vagy csak azokat, amiket az az üzlet forgalmaz, ahol felállították és beüzemelték?

Figyelt kérdés

tegnap 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyiket, nem csak az ott forgalmazottakat.
tegnap 14:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez miféle dolog már???

Az emberek mostmár ráálltak arra, mivel óriási sorok vannak az automatáknál, hogy összegyűjtik és havonta viszik. Így is elég nehéz gyűjteni mondjuk egy garzoban, de mostmár 5 különböző zsákot gyűjtsek, ha 5 boltban is szoktam vásárolni? És ha elutazom, akkor nem tudom visszaváltani, ha nincs olyan bolt a környékemen? Ez iszonyat gáz. És az automatákból amúgy is ugyanoda viszok a műanygaot, a MOHU cégéhez, nem? Akkor meg minek ezt csinálni és szívatni még az embereket, amikor így is már eleget szívattak vele??

tegnap 16:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja, bocs, félreértettem a válaszodat. Elnéztem a vesszőt.

Viszont azért kérdeztem, mert nekem a Prima az ALdisat nem vette vissza. Kiírta, hogy ezt nem váltja vissza, pedig rajta volt a jel és miután háromszor megpróbáltam, még be is nyelte, azaz elvette, de pénzt (levásárolható cetlit) nem adott. Ilyenkor egyébként mit lehet tenni??

tegnap 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!