Most lettem 16, van bármi amiben eddig a törvény korlátolt, de mostmár csinálhatom?
Mikor mondtam én hogy 16 éves kortól használhat az ember bankkártyát? Azt írtam, hogy 16 éves kortól vehető igénybe a havi 150 ezer forint ingyenes készpénzfelvétel. És ez igen is tény, mnb-s határozat van róla. Attól, hogy a kérdéshez egyáltalán nem kapcsolódó bankokat összehasonlító cikket küldesz, még nem leszel okosabb. "A díjmentes készpénzfelvételi kedvezményre az
a fogyasztó jogosult, aki betöltötte a 16. életévét"
Azért nyugodtan spameld még a haszontalan válaszokat ezen a weboldalon, talán majd egyszer túllépsz az átlag 40%-os hasznossági arányodon ;)
Úgyhogy most megkérlek téged mégegyszer, akkor kommentelj, ha végigolvastad és értelmezted a postomat.
#11 Akkor most azt teszem amit a saját gyerekemmel is tennék.
Ostoba bunkó vagy, fejezd be!
Segítettem, válaszoltam. Normál hangnemben akkor is amikor te már sértően reagáltál.
A mocsok megjegyzésedet nem viszonoztam, hanem megkértelek hogy olvasd el rendesen.
Most akkor ezt befejezem. TE egy baromságot írtál le és TE ezt a baromságot sem vagy képes értelmezni. NEM írtál semmit egy szóval sem arról hogy a készpénzfelvételi kedvezményről beszélsz, az én válaszomra reagáltál - amiben nem erről volt szó - és szimplán egy univerzális 16 éves szabályt említettél.
Most akkor húzz innen a sunyiba és ha okoskodni akarsz akkor próbálkozz meg szemtől szembe a szüleiddel, Gondolom ott nem vagy olyan nagy arccal, mert tudod hogy akkora pofont kapnál egy ilyen megjegyzésre hogy a fal adná a a másikat.
Olvasd el a szabályokat, nézd meg az internetet és ne itt mutogasd a sötétségedet. Ez a fórum nem hülyegyerekeknek van kitalálva, hanem azoknak akik valóban kérdezni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!