Ilyet csinálhatok?
Figyelt kérdés
Csináltam pár 3d modellt blenderben, amihez quixel mixerben készített textúrákat használtam fel. Szeretném ezeket netre feltölteni, hogy mások le tudják tölteni. Ingyen gondoltam, nem kérnék érte pénzt. Szóval az a kérdés, hogy ezeket feltölthetem-e csak úgy, vagy valami jogot sértek, mert más által készített programot meg textúrát használtam? Ez hogyan van? Mikor kell velük egyeztetni? Ha pénzt is kérek érte, vagy ha ingyenes, akkor is?2020. dec. 24. 21:43
1/3 anonim válasza:
Nem sértesz jogot vele, mert nem üzleti célra kínálod és van benne saját munka.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2020. dec. 24. 21:47
3/3 anonim válasza:
Semmiképp nem sértesz törvényt. A blendert több stúdió is használja, mellesleg teljesen ingyen. A blender alapítóját hidegen hagyja a pénz. Számtalan oldal van, ahol eladhatod a modelljeid, meglepődnél milyen szemét igénytelen munkákért kérnek el vagyonokat. Csak egy bizonyos összeg felett ne felejts adózni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!