Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csinálhatott a frissítés...

Mit csinálhatott a frissítés a Win 10 el?

Figyelt kérdés

Legutolsó frissítés telepítése kb fél óráig tartott,majd újraindítás után annak kezelése még fél óra! Ezen felül felrakott még valami közösségi alkalmazás féleséget is!

Amikor leállítom rendesen kijelentkezik és kikapcsol a gép mint után! Még is amikor újraindítom olyan mint ha csak alvó módba kapcsolt volna! Ha esetleg megnyitva hagytam valamit akkor az ugyan úgy nyitva marad!

Ja és még a HD s videók is akadoznak teljes képernyőn a youtube-n!

Szóval ennyi lenne előre is köszönöm a válaszokat!

2017. dec. 4. 19:13
 1/3 A jó édes ***** válasza:
0%
Mondjuk telepíthetsz helyette normális oprendszert.
2017. dec. 4. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A windows 10 nél alapbeállítás a hibernálás sajna.

Amennyiben ezt ki akarod kapcsolni akkor indítassz egy parancssort majd oda bepötyögöd a

powercfg.exe /hibernate off parancsot

2017. dec. 4. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Eddig semmi bajom nem volt vele már amióta kijött használom és tökéletesen működött eddig valószinüleg a géppel vannak gondok! Rengeteg ismerősöm 10 et használ,de egyik sem panaszkodott rá! Gondolom valamit én nem csináltam jól! És a gépem a win 7 el már nem kompatibilis!
2017. dec. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!