A tavaszi 1703 és az őszi 1709 frissítés hova tölti le magát a gépre?
Eldugja.
Mint ahogy a frissítést is.
Ha újraindulni szeretne, azt jelenti, hogy folyamatban van a frissítés.
Nemnagyon fogja ez után se (sőt!) reklámozni ezeket a dolgokat a w10.
A frissítéseket ide:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
Azok is itt vannak, amiket már telepített a windows.
Írd be futtatásba (windows gomb + R):
cleanmgr
Jelöld ki:
C:
majd rendszerfájlok törlése. Rakj mindenhova pipát, és okézd le, majd fájlok törlése. Sokáig fog futni, de az eddigi update maradványokat, meg a windows.old mappát is törölni fogja.
AntZ
De nekem nincs telepítve egyik frissítés sem,én csak arra voltam kíváncsi,hova tüntette el megint vagy 8gb szabad helyemet vagyis a letöltött frissítés telepítő mappáját szeretném törölni.Elsőnek mikor sikerült akkor a c meghajtó külső mappáinál volt kint mint rejtett mappa,és a lemezkarbantartóval rendszerfájlok törlésénél sikerült anno törölni.De most máshova rakhatta a telepítőt.
Nekem ezek a mappák vannak a gépemen:
Amit ezen felül találsz -- ha jól emlékszem $ jellel kezdődik -- ott keresgélj.
AntZ
Na igen az első letöltés pontosan itt kívül volt található,na ezt töröltem anno,de a második letöltést nem találom úgy el rejtette a windows valahova.De majd akkor azért nézegetem a dollár jel szerűséget.
Ennek a mappának nyugodtan törölheted a tartalmát:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
Ide tölt le minden frissítést a windows, ha akarod, ha nem. Voltak már ebből bonyodalmak, mert régebben -- ha nem figyeltél oda a beállításoknál -- akkor is letöltötte a windows a frissítéseket, ha mobilnetet használtál. Szóval itt vannak a már telepített frissítések is, érdemes törölni innen mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!