Miért így indul a Windows? (kép)
Előző este kb 95 frissítést telepítettem a gépre, majd amikor ma betöltöttem, ez fogadott:
A Windows 7 amugy betölt az üdvözöljük üzenetig, sőt szerintem tovább is, mert felvillant a malwarekeresőm ablakja, hogy frissítsem. Mit kéne nyomnom?
Elég érdekes probléma. Ha eljutna az üdvözöljükhöz, akkor látnád azt. Fekete halálra gyanakszom, mivel gondolom kurzorod van, na meg parancssort is feldob.
Próbáld meg a számítógépedet csökkentett módban elindítani! Azt úgy tudod, hogy mikor elindul a gép, akkor az F8 billentyűt nyomogatod. Majd utána kiválasztod a SIMA csökkentett módot. Ha ez nem működik, akkor mondom mindjárt a következő lépést. Ha ez működik, akkor kapcsold ki és kapcsold be újra, majd megint F8 és azt a menüpontot választod ki, hogy "Utolsó helyes konfiguráció" valami ilyesmi.
Viszont, ha nem jó. Akkor gép reset és F8 majd a számítógép javítása (Repair Your Computer) és azon belül a Startup Repair.
Ha ez sem jó, akkor gyere ide vissza és a Rendszer visszatöltő-re (Visszaállítás) navigálj és azt a dátumot válaszd ki, amikor történt az update! Remélem nem kapcsoltad ki a Biztonsági mentést!
Ha ez sem, akkor a parancssoros ablak is megteszi, azt legalul találod!
Ezeket a parancsokat add ki!
e:
chkdsk /f/r (ne lepődj meg az üzeneten)
y
e:
sfc /scannow
Majd utána ellenőrizd le, hogy működik. Ha nem gyere ide vissza és add meg ezt a parancsot neki!
sfc /scannow /offbootdir-e:\ /offwindir=e:\windows
Szólj, ha valami van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!