Képkocka frissítés szempontjából (FPS) kellemetlen érzés konzolon játszani?
Szia!
Én PC-s vagyok, megszoktam a 60 FPS-t. Mivel nem egyedül használom a gépet, ezért venni akartam egy másikat, de sokkal logikusabb és olcsóbb megoldás volt a konzol, így azt vettem helyette.
Kb. 5 perc alatt megszokta a szemem a 30 FPS-t, és egyáltalán nem játszhatatlan, ez egy baromság, a tömeg rengeteg agyament őrültséggel rukkol elő, félelmetesek. Egérrel PC-n számomra nem túl kellemes a 30, de kontrollerrel konzolon kellemes, sima élményt nyújt. Az analóg nem mozog olyan gyorsan mint egy egér, emiatt teljesen természetesnek hat a 30, illetve nincs PC játékokra jellemző input lag, amikor alacsonyabb az FPS a képfrissítési aránynál. Ráadásul alig látható motion blurral a legtöbb játék összemossa a két képkocka közötti "űrt", szóval tényleg nem lehet panasz rá. Nem kell félned a 30 FPS-től.
Szerinted ez játszhatatlan?
https://www.youtube.com/watch?v=BAIMaqGC33E
Na ugye. :)
(A PC-sek le fognak szavazni, ne figyelj a kommentem százalékára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!