Tehetek feljelentést, ha a zárt lépcsöházban kilyukasztotta valaki a bicikligumijaimat?
Figyelt kérdés
Még nem cseréltem le a gumikat, de valószínüleg megvan a csavar is, amivel csinálták. Ha külsö-belsö gumit is kell cserélni, az azért pénzbe kerül.
Illetve ki tudja, hogy megtörténik-e újra, ezért kérdezem.
Jóban vagyok a szomszédokkal, nem is értem...
2021. jan. 27. 08:47
1/8 anonim válasza:
Miért? Tán aranyból van az a gumi?
Egyszerűbb lenne venni egy másikat, legközelebb pedig gondoskodni arról, hogy ilyen ne történhessen meg.
2/8 anonim válasza:
Bármiért tehetsz feljelentést. Ez nem is olyan eset amikor elutasítják, ezt fel fogják venni bár nyilván ne várj nagy nyomozást.
3/8 anonim válasza:
A gond az, hogyha társasházban laksz és nem a biciklitárolóban történt a dolog. akkor még téged büntethetnek meg, mert kerékpárt a közös folyosón nem szabad tárolni /házirend, tüzrendészeti szabályok stb/.
4/8 anonim válasza:
#4 tudod mennyibe kerül 2-2 külső-belső kerékpár gumi?
Nézd csak meg és utána gondold át. Szólok hogy az árak 1db-ra vonatkoznak általában.
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
Azert jutott eszembe, mert nem ez volt az elso eset, amikor megkarositottak. Ennek szeretnek veget vetni.
2021. jan. 27. 10:06
6/8 anonim válasza:
3-5 ezerért már kap minőségit. Nem nagy dolog.
7/8 anonim válasza:
Közös képviselő, lakógyűlés, jamera megszavaztatása és beszereltetése
8/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszi.
2021. jan. 27. 21:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!