Ez nem molesztálás ugye? 13 éves koromban 2 fiú osztálytársam rendszeresen csapkodta a fenekemet ill. többször intim helyen is megérintettek, “alámnyúltak”.
'Ez egy egészséges dolgok hogy a fiatalok így élikki magukat'
Remélem anyádon is kiélte magát egy-két neveletlen, büdös vaddisznó.
#11 Igen ha ezért kap pofont az is a jellemfejődése része
#13 Régen valamennyivel diszkrtéebbek voltak, mert nem érte ennyi külsőbehtaás a fiatalokat, de azért az akkori gyerekeket sem kellet félteni ha szex vagy udvarlás volt a téma.
És ne hidd az hogy a te fiad nem fogja majd piszkálni valamely szinten a lányokat ilyen 6-8. osztályban.
De lehet már 4.-ben is
"#13 Régen valamennyivel diszkrtéebbek voltak, mert nem érte ennyi külsőbehtaás a fiatalokat, de azért az akkori gyerekeket sem kellet félteni ha szex vagy udvarlás volt a téma."
De jó, hogy ezt nekem elmesélted, én ugyanis sose voltam gyerek.
Az mondjuk meglep, hogy szerinted udavarlás az, ha valami süldő paraszt rábasz egy lány fenekére.
"És ne hidd az hogy a te fiad nem fogja majd piszkálni valamely szinten a lányokat ilyen 6-8. osztályban."
Az én fiam, kedves ösztönéletet élő véglény, igenis kapott nevelést. Eszébe nem jutott ilyesmi.
Ma már egyetemista. Amúgy.
Velem is folyton ezt csinaltak 13 14 15 eves koromban. Illetve a tobbi lannyal is az osztalyba..
Persze sikongattunk..
Soha nem felejtem el az osztalyfonokunk azt mondta azert sikitozunk mert elvezzuk.... pfuuu..
Alig vartam hogy elballagjak... nagyon nagyon zavart.. hiaba szoltunk a tanarnak annyi volt hogy na na nem szabad ebben ki is merult a dolog .
Nálunk olyan "molesztálás" volt ált. 8.ban az osztálykiránduláson, hogy egy lány le akart ülni a fiú mellé a buszon, de a fiú gyorsan berakta a feneke alá a kezét, és arra ült rá a csaj. Rögtön felpattant a lány, mire a srác azt mondta, hogy ráültél a kezemre.
A vak is látta, hogy a fiú meg akarta taperolni a lány fenekét. Ma már a feministák kivonulnának egy ilyenért, de akkor még csak diákcsínynek számított az ilyesmi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!