Ez nem molesztálás ugye? 13 éves koromban 2 fiú osztálytársam rendszeresen csapkodta a fenekemet ill. többször intim helyen is megérintettek, “alámnyúltak”.
Nálunk is volt néhány fiú, aki ezt csinálta néhány lánynak. Akár az udvaron, akár az osztályban. Az ofő is láthatta, szólt is többször nekik, a végén jól megszigorította őket, és nem csinálták már olyan gyakran.
Bár csak seggrecsapás volt.
Teljesen normális.
Jajj, istenem... Ma már minden “abszolút molesztálás”’ meg “nemi erőszak”.
Igen, szigorúan definiálva az, alapvetően meg előfordul.
A két kissrácnak kellett volna 2-2 nagy pofon, de ne alarjunk már mindent felcímkézni...
A szülő hibája, hogy ilyen gyereket nevelt. A gyerek hibája, hogy elkövette. A társaság hibája, akik támogatták. A tanár hibája, hogy nem vágta nyakon. A társadalom hibája, hogy nem engedik, hogy nyakonvágják.
De semmiképpen sem a te hibád, nem hibáztál, hogy "nem szóltál", ne hallgass az áldozathibáztatókra! Korai tizenévesek jelentős része még soha nem találkozott a szexuális zaklatással, és nem várható el gyerekektől, hogy azonnal tudják, hogy hova forduljanak. Még a legtöbb felnőtt nő se fogja fel sokszor, hogy mi történt vele és nem fordulnak segítségért.
Főleg abban a tudatban (amit az itt válaszolók jól szemléltetnek), hogy sokan kiröhögnek és elküldenek a picsába, lehet ez a tanári kar és a rendőrség is. Magyarországon ezeket a dolgokat nem veszik komolyan.
#7es vagyok.
Nem értem miért pontoztak le. Mintha a lányok 15-20 éves között nem pelorol álmodoznának.
Jó ? Nem kell az álszentség. Ez egy egészséges dolgok hogy a fiatalok így élikki magukat és tapasztalatot szereznek. És ahogy a kérdező is felvette. Úgy én is alá írom hogy nem rosszindulatból hanem kicsiket vadd csipkelődésből teszik. Idővel ez fejlődik át flörtbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!