Mi ez a hulye torveny hogy az ingatlantulajdonosnak kell a kozterulet (haza elotti) jardakat letakaritania?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 07:49
1/17 A kérdező kommentje:
Johogynem a villanyoszlopon is nekem kell mar egot cserelni?!
2021. jan. 13. 07:51
2/17 anonim válasza:
Ahelyett, hogy örülnél, hogy nem neked kellett lebetonozni.
3/17 anonim válasza:
Ez mindig is így volt. A járdát ki más takarítaná le?
4/17 A kérdező kommentje:
Na persze, ha en betonoztam volna megbuntettek volna azert is.
2021. jan. 13. 07:53
5/17 anonim válasza:
Az ingatlan előtti rész közterület, amit az ingatlan tulajdonosának kell tisztán, rendben tartani. Ez így van, így volt 10, 50 éve is. Akinek nem tetszik, ne vegyen ingatlant.
6/17 anonim válasza:
Ez így volt mindig is, felénk márcsak emberségből is így szokták, cserébe elvárt hogy a szomszéd a saját háza elé parkoljon.
De kérdező, mondjuk az ilyen jeges-havas időben ha seggre ülsz egy ház előtt a járdán, te kit hibáztatnál?
7/17 anonim válasza:
Megint egy hisztiző?
Mindig így volt.
Mi az, anyád kihágást reggel suli előtt havat elérni?
8/17 A kérdező kommentje:
Nyaron is meg lehet csuszni a vizes fuvon, azert ki a hibas? 7# azt hittem oviban mar megtanultal beszelni
2021. jan. 13. 08:58
9/17 anonim válasza:
Jellegzetes proli-mentalitás!
Pesti vagy-é kérdező?
10/17 anonim válasza:
A járdát az ingatlantulajdonosnak kell takarítania. Ez mindig így volt és mindenütt így van. De ha a tulajdonos ott tárol valamit, pl. építkezésnél, jobbik esetben közterület-használati díjat kell fizetnie, rosszabbik esetben megbüntetik. Ez ellentmondásos. Egyébként körfolyosós (gangos) házban lakom, személyemben nem érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!