Ehhez nem járulna a bíróság hozzá?
Ha pl. egy vádlott idézve van a bíróságra tárgyalásra és előtte venne egy csokor kb. 5 darab héliumos lifit, mert otthon ünnepség lesz, de nem tudná hová tenni és kénytelen lenne vinni magával a bíróságra.
Az ilyenhez a bírőnő hozzájárulna vagy nem engedné meg, hogy ilyen nagy helyet elfoglaló party kellék lógna a levegőben a tárgyalóban? Azt mondaná a bíró, hogy nem fér bele, mert ezzel csúffá tennének egy hivatslos helyet?
Most, hogy nézne ki, hogy madzaggal felfelé addig a plafonon lógna.
Azért kérdezem, mert olyat láttam már, hogy nagy bőrönd volt vslakinél a bíróságon, biztos vásárolt vagy stb, és az ilyet, amit fentebb kérdezek, ez megengedett vagy sem.
Levike még mindig csinálja...
Nem azt mondtad hogy befejezed, és elhagyod az oldalt?
:-DDDDD
Hát akkor szívjon fel héliumot, és beszéljen cérnahangon a bíróságon... :-D
Normális válaszokat kértem.
Mellesleg buszon, villamoson, trolin, vonaton szabad vinni, elég gyakran is visznek pl. Boldog Születésnapos lufikat.
Nem kötekedésből kérdeztem csak ma láttam, hogy a boltba is úgy mentek be, hogy vitték magukkal éd gondolom megkérdezem, ha egy hivatslos helyre így mennének be nem e kenne ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!