Ügyvéd szerint miért jó, ha egy ügy tárgyalás húzódik?
Van egy bírósági ügyem Békéscsabán, de nem odavalósi vagyok, de ez lényegtelen. Most vannak a tárgyalások. Nem az ottani kirendelt védő, félre ne értsétek, hanem Debrecenbe egy másik ügy miatt hatalmaztam meg ügyvédet.
Beszélgettünk is és említettem, hogy Csabán mi a helyzet, miben vagyok most és azt mondta, hogy Ő tud trükköket, hogy mit kell csinálni, hogy húzödjon a tárgyalás, ugyanis a felesége is bírósági titkár, és tud trükköt. Nem én mondom, ezt Ő mondta.
Vajon az ügyvéd miért mondta, hogy nem baj az, ha húzódik az ügy?
Szerinte nem baj. Miért?
Mert akkor te többet fizetsz nekik.
Amúgy sokszor a büntetést akkor kell kifizetni/letölteni amikor vége van az eljárásnak és ha húzódik a tárgyalás akkor később kell fizetni/leülni.
Nem érted. Ezt egy másik ügyvéd mondta, nem az aki a Csabaiban dolgozik.
A Csabai kirendelt ügyvéden és az ügyészen is látszik, hogy szeretnék már, ha vége lenne, azonban ez nem így működik nem csak rajtuk múlik.
Ezt egy debreceni ügyvéd mondta. Neki mindegy hogy hogy áll a csabai ügy, Ő csak jótanácsként mondta.
Mondani mindent lehet.
És a vasúthoz mozdonyhoz nem értettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!