"A katonai ügyészségen lesz a tárgyalás és az hoz ítéletet?"
Mért hol máshol lenne? A sarki fagyizóban és a fagyisnéni? Esküszöm, mikor válaszoltam, még nem gondoltam, hogy ide óvodások járnak és majd magyarázni kell nekik.
2020. dec. 28. 14:08
12/51 anonim válasza:
Pedig megszokhattad már, hogy ide kiskölkök írogatnak.
2020. dec. 28. 14:12
13/51 anonim válasza:
Lehet, hogy a rendorseg elsikalna a dolgot, de a meggyilkolt elkovetonek is vannak am rokonai, akiknek nem kell neletorodni, hogy kinyiffantottak karacsonykor a rokonukat.
2020. dec. 28. 14:14
14/51 anonim válasza:
neletorodni=beletorodni
2020. dec. 28. 14:15
15/51 anonim válasza:
Azert mert megkattan valaki es kessel hadonaszik, ettol meg nem kell szetloni egy lepcsohazat ... lehet meg a sajat tarsaba is belelott parat, csak hallgatnak rola(?).
2020. dec. 28. 14:17
16/51 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy el tudnák sikálni. Annyit tudnak csinálni, hogy a felettese ad egy jó jellemzést, mert tőle fog majd kérni az ügyészség, de semmi többet.
2020. dec. 28. 14:18
17/51 anonim válasza:
Nem hadonászik, mert ahogy odaértek, egyből belevagdosott a férfirendőrbe a késsel. Ez jóval több, mint hadonászás.
2020. dec. 28. 14:19
18/51 anonim válasza:
"lehet meg a sajat tarsaba is belelott parat, csak hallgatnak rola(?)."
Ezért mondtam már mindjárt az első válaszomban, hogy legtöbbször mindig előkerül valami apróság. Jó, persze nem ilyenre gondoltam hogy a társába is belelőtt, csak olyasmire, hogy átütött egy ajtót és másokat veszélyeztetett. Valszeg évekig fog húzódni és nagyon megfingatják.
2020. dec. 28. 14:21
19/51 anonim válasza:
"Nem hadonászik, mert ahogy odaértek, egyből belevagdosott a férfirendőrbe a késsel. Ez jóval több, mint hadonászás."
Ennek most sok jelentősége nincs. Olvasd már újra a kérdést. Évekig húzódik vagy hamar lesz ítélet? Erre próbálj válaszolni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!