Elrendelik nekem a kényszergyógykezelést?
Figyelt kérdés
Súlyos testi sértés vétségét követtem el+ zaklatást gondatlanságból.
Elmebetegnek nyilvánitott az igazságügyi szakorvos, és azt irta , h tartani kell attól, h a jövőben is el követhetek ilyet.
Ugye a törvény alapján az összes feltétel megvan, kivéve az 1 év büntethetőség.
De ugye nekem van hivatásos gondnokom , és össze vonták a 2 ügyet , és azt is irta az igazságügyi szakorvos , h okafogyott a kényszergyógykezelésemnek. Ugye én szedem a gyógyszert rendesen, együtt működök a gondnokommal , és azóta beilleszkedtem a társadalomba.
A kérdésem az lenne , h ha össze vonják az ügyet akkor , mind a kettő ügyért meg kapnám a büntethetőséget, illetve az , h a ez meg van egy év , aztán ez információk alapján a biróság ,h mérlegel-elrendeli nekem?
2020. dec. 20. 10:06
11/33 A kérdező kommentje:
Bele szólt a személyi életembe, nem hagyott élni , főzni , mosni.. És piszkált. Le kapcsolta az áramot , stb..., én meg bosszúból kávészemeket raktam az ajtaja elé..
2021. febr. 1. 20:59
13/33 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy ennyivel megúszod. Mégiscsak vissza kellene állítani a szibériai munkatáborbaküldést ilyen esetben.
14/33 anonim válasza:
Ezt magyarázd már el, hogy mi volt a célod ezekkel a kávészemekkel, mert nem értjük.
15/33 anonim válasza:
Azt is, meg a "visszaállítani a szibériai munkatábort" is. Mikor volt olyan?
16/33 A kérdező kommentje:
?????
2021. febr. 16. 22:37
17/33 A kérdező kommentje:
???
2021. febr. 16. 22:37
19/33 A kérdező kommentje:
18. Nem tudsz válaszolni?
2021. febr. 16. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!