Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elrendelik nekem a kényszergyó...

Elrendelik nekem a kényszergyógykezelést?

Figyelt kérdés

Súlyos testi sértés vétségét követtem el+ zaklatást gondatlanságból.

Elmebetegnek nyilvánitott az igazságügyi szakorvos, és azt irta , h tartani kell attól, h a jövőben is el követhetek ilyet.

Ugye a törvény alapján az összes feltétel megvan, kivéve az 1 év büntethetőség.

De ugye nekem van hivatásos gondnokom , és össze vonták a 2 ügyet , és azt is irta az igazságügyi szakorvos , h okafogyott a kényszergyógykezelésemnek. Ugye én szedem a gyógyszert rendesen, együtt működök a gondnokommal , és azóta beilleszkedtem a társadalomba.

A kérdésem az lenne , h ha össze vonják az ügyet akkor , mind a kettő ügyért meg kapnám a büntethetőséget, illetve az , h a ez meg van egy év , aztán ez információk alapján a biróság ,h mérlegel-elrendeli nekem?

2020. dec. 20. 10:06
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
85%
Reméljük! Mindenkinek jobb lenne!
2020. dec. 20. 10:14
 2/33 anonim ***** válasza:
77%
De, valószínű
2020. dec. 20. 10:28
 3/33 anonim ***** válasza:
97%
Ha tényleg igaz, hogy a súlyos testi sértés VÉTSÉG és nem BŰNTETT, akkor nem, mert a kényszergyógykezelés személy elleni erőszakos vagy közveszély okozó bűncselekmény miatt rendelhető el. A súlyos testi sértés vétsége viszont gondatlan, a zaklatás pedig nem erőszakos.
2020. dec. 20. 10:29
 4/33 anonim ***** válasza:
83%
Kit zaklattál? Miért?
2020. dec. 20. 10:33
 5/33 anonim ***** válasza:
30%
Nem. Ez Magyarország. Nem kell semmitől tartani.
2020. dec. 20. 11:29
 6/33 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Ott majd meggyógyulsz, nefélj.
2020. dec. 20. 12:09
 7/33 A kérdező kommentje:
4/6 . Hát ugye én diák vagyok, nem volt semmi különös , a kávészemeket raktam az albérlet ajtaja elé
2020. dec. 20. 16:06
 8/33 A kérdező kommentje:
Tehát nem pedofil vagyok meg semmi ilyen.
2020. dec. 20. 16:15
 9/33 anonim ***** válasza:
89%

Azóta mi történt?

Reméelem,hogy kapsz valami kezelést.

2021. jan. 30. 19:11
 10/33 anonim válasza:
94%

Ha az igazságügyi szakértő azt írta, hogy okafogyott a kényszergyógykezelés, akkor - hacsak nem rendelnek ki több szakértőt - akkor gondolom nem rendelhetik el.

Miért tetted ki a kávészemeket az ajtó elé? Valaki aztán leesett a lépcsőn?

2021. jan. 31. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!