Azok, akik nem akarják beoltatni magukat, mit fognak csinálni, ha kötelező lesz?
Figyelt kérdés
Barbár módjára itt is polgárháború lesz, mintha 1000 évvel ezelőtt lennénk és retardáltak lennének mindenütt, vagy mi? :(2020. dec. 18. 20:19
21/30 anonim válasza:
#20 voltam és az 18 as kommentre értettem.
22/30 anonim válasza:
Hát én már eldöntöttem, hogy akkor sem. Inkább harcban essek el, mint birkaként éljek olyan emberek között, akik az oltást támogatják és az elit sggét nyalják!
23/30 A kérdező kommentje:
22, nem gondolkoztál még azon, hogy ti is csak egymás butasága után mentek, és ti is csak egy nyáj vagytok, csak rosszabb?
2020. dec. 20. 08:24
24/30 anonim válasza:
23-as: nem, mert gondolkodunk és tapasztalunk. A birkák nem gondolkodnak, mindent bevesznek csont nélkül és azt hiszik, hogy ha az oltást megkapják, akkor visszatér a régi életük.
25/30 anonim válasza:
23: Az elnyomóknál nincs rosszabb és inkább szabadon haljak, mint szolgaként éljek a fenevad bélyegével megchippelve aztán kontroll alatt tartva.
26/30 anonim válasza:
Pedig 25ösnek van igaza. Még ha nem is chippel de kontroll alatt lesznek az emberek és rabszolgaként fogják szolgálni az elitet ha hagyjuk.
Ennél a halál is jobb. Dumbledore is megmondta, van olyan ami rosszabb a halálnál.
27/30 A kérdező kommentje:
Úgy van, nézzétek meséket inkább és élhetek abban, mert a valóság nem nektek való. Nem leszünk bechippezve. Az állam egy szóval sem mondott ilyet, és nem is fog. Ez a ti hülyeségetek.
2020. dec. 20. 16:45
28/30 A kérdező kommentje:
Nézzetek meséket inkább és élhettek abban*
2020. dec. 20. 16:46
29/30 anonim válasza:
És ehhez még chip sem kell. Ez várható szerintem mindenhol.... Ahol hagyják!!!!
30/30 anonim válasza:
Naná, hogy nem is mondott és nem is mond, kedves 28-as! Az állam nem hlye..., te mintapolgár! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!