Azok, akik nem akarják beoltatni magukat, mit fognak csinálni, ha kötelező lesz?
5, Egyetértek veled teljesen. DE! Tudom, konteós barom vagyok, itt mindig annak neveznek (akkor is, mikor még februárban kötelező oltásról papoltam, és tessék, most itt tartunk). Ki fognak találni valamit, hogy ez ne legyen számunkra járható út. Lehet az egy chip azonosítóval bármilyen röhejesen is hangzik most, vagy bármiféle "billog", amivel igazolni tudod, hogy megkaptad.
Na és akkor, amikor ez az elmélet is beigazolódni látszik, akinek még nem teljesen mosták át az agyát, gondolkodjon el azon, miért olyan fontos ez a "hatalomnak".
Szerintetek itt miért törölnek minden olyan kérdést, aminél az általam is leírt felvetések megjelennek? Szerintetek véletlen ez a cenzúra? Le lehet a hozzám hasonlóan gondolkodókat barmozni, de higgyétek el, durva dolgok, és évek elé nézünk.
Nem lesz kötelező, de korlátozva leszel. Még is oltásról van szó, és nem is egy diktatórikus államban, hanem Ausztriában:
"Január közepén tömeges tesztelés indul, ami ingyenes és önkéntes lesz; akinek negatív lesz a tesztje, az utána találkozhat másokkal, mehet boltba, étterembe. Szintén negatív teszt kell majd a kulturális rendezvényeken való résztvételhez is. A rendőrség ellenőrizheti a negatív teszt meglétét. Aki nem tesztelteti magát, annak egy héttel tovább, január 24-éig tart majd a szigorú zárlat."
„Ez az egyetlen módja annak, hogy újra meg lehessen nyitni a turizmus, a kultúra és a gasztronómia területeit egy világjárvány idején és közben megakadályozni azt, hogy a számok újra emelkedni kezdjenek” – indokolta a szigort az osztrák kancellár. Kurz szerint nyárra térhet vissza az élet a normális kerékvágásba. Arról is döntöttek, hogy az egészségügyi dolgozóknak, tanítóknak, tanároknak, fodrászoknak, bolti eladóknak és építőmunkásoknak kötelező lesz teszteltetniük magukat."
Nagyon helyeslem az osztrákok döntését. Így kell felelősségteljesen, a társadalom egészét védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!