Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltatnátok magatokat Covid...

Beoltatnátok magatokat Covid ellen?(Ha nem lesz kötelező. Szerintem tuti, az lesz.)

Figyelt kérdés

2020. dec. 3. 20:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Még nem tudom
113 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem, mert szerintem nincs sok értelme, ennek a vírusnak már eleve több variánsa is létezik, senkinek fogalma sincs róla, hogy most hány-merre-meddig... Plusz ezeket a vírusokat egy adott céllal tenyésztik ki, a covid után úgyis kapunk valami másik sz...t (már elnézést).
2020. dec. 3. 20:21
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem lesz kötelező. Kórházban vagyok önkéntes a covid miatt és ma beszéltük, hogy a héten legkésőbb le kellett adni, ha valaki igényli, mert az eü-sök az elsők. :)

Illetve kötelezővé ilyen típusú oltásokat sosem tesznek, ha megfigyeled.

2020. dec. 3. 20:21
 3/25 anonim ***** válasza:
66%
akkor se adatom be, ha kötelezővé tennék.
2020. dec. 3. 20:23
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Mivel nem kötelező nem:) bar en fiatal vagyok es mar atestem rajta. Nalam nem okozott nagyobb problémát mint egy influenza. Sot kevesebb ideig tartott😊
2020. dec. 3. 20:43
 5/25 A kérdező kommentje:

MÉG nem kötelező. Persze, lehet, hogy nem nyíltan, de előbb-utóbb csak elérik, hogy kötelező legyen. Kezdődik azzal, hogy bizonyos légitársaságok, csak akkor visznek, ha oltott vagy, utána jön, hogy bizonyos munkakörben nem dolgozhatsz, ha nem vagy beoltva stb. Mielőtt teljesen ellehetlenedne az életed, kénytelen leszel oltatni.

Miért, a Covid elleni, milyen típusú oltás? Én más betegségről még nem hallottam, ami miatt országokat zárnanak le.

Tegyük fel, hogy az önkéntes oltási hajlandóság lesz 5%. Fényévekre van a nyájimmunitástól. Akkor? Marad a járvány? Ha marad, erősebb lesz az egészségügy, vagy mi változik?

2020. dec. 3. 20:44
 6/25 anonim ***** válasza:
89%

Az influenza is minden évben ujra itt van megsem kotelezo.

Szerintem nem lesz kotelezo, foleg nem par honapos tesztelés utan. Ezt ugy irom hogy euben tanulok.

Felnott korban szerintem nincs is kotelezo oltas. Az influenza is valaszthato. Tehat nem hinnem hogy ez lenne az elso amit konkretan kötelezőve tesznek.

2020. dec. 3. 22:14
 7/25 A kérdező kommentje:
Azért az influenza "kicsit" más. Minden évben van járvány, de még egyszer se paráztak azon, hogy az egészségügy nem fogja elbírni a sok influenzást. Nem zárattak be miatta iskolákat, meg úgy kb.mindent,stb. Sőt, éjjel is bármikor kimehettél az utcára.(Még "igazolt" influenzával is csak a saját lelkiismeretedre bízták, hogy otthon maradsz-e.) Ne mondd már, hogy nem látod a különbséget!
2020. dec. 3. 22:24
 8/25 anonim ***** válasza:
68%
Nem lesz kotelezo, de remeljuk 5%-nal nagyobb lesz az oltasi hajlandosag.
2020. dec. 3. 22:25
 9/25 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos kénytelen leszek beoltatni magamat, annyi a hülye...
2020. dec. 3. 22:43
 10/25 anonim ***** válasza:
69%
Attól függ. Ha nem lesz kötelező, de lesznek valami korlátozások, hogy bizonyos helyekre csak olyan mehet, aki be van oltva, akkor kénytelen leszek.
2020. dec. 3. 22:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!