Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltatnátok magatokat Covid...

Beoltatnátok magatokat Covid ellen?(Ha nem lesz kötelező. Szerintem tuti, az lesz.)

Figyelt kérdés

2020. dec. 3. 20:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Mint irtam euben tanulok. Latom a kulonbseget. De 1 even belul nem fogjak latni. Beleolvad a mindennapi eletunkbe mint mas virusok. Ezt kar tagadni. Evrol evre mutalodik gyengul, erosodik.. De mar senkit nem fog erdekelni. Aki fel beoltatja magat. Aki meg nem nem.

Ez nem olyan lesz mint a malaria oltas hogy x orszagba csak akkor lephetsz be ha rendelkezel vele.

2020. dec. 3. 23:27
 12/25 A kérdező kommentje:
#11! Jó, hát neked legyen igazad! Én örülnék a legjobban annak. De azt hallottad, hogy már több légitársaság bejelentette, hogy csak oltott embereket fognak szállítani? Már most. Úgy, hogy még nem is oltanak. Végülis az tényleg nem kötelező. Gyalog is mehetünk Ausztráliába😀
2020. dec. 3. 23:51
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
Én be fogom oltatni magam. Eüben dolgozom és nagyon belefaradtam már ebbe az egészbe ahogy mindenki. Rajtam ne múljon a nyájimmunitas. Különben meg lehet hogy ez a vakcina most új lesz de akik csinálják nem ma kezdték és magyar tudósok is bevizsgaljak mindegyik félét előtte. Szóval hagyjuk már ezt a rettegest a vakcinatol. Anno a sertés influenza elleni oltás is gyorsan kijott, azt is megkaptam és sem rövid sem hosszú távú problémam nem lett tőle.
2020. dec. 4. 05:23
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

Nem látom értelmét. Ahol dolgozom kórházban a főnővér most volt covidos 1 hete, tegnap néztek ellenanyagot nála és 0. Hiába esett át rajta ugyanúgy elkaphatja, gondolom az oltással sem más a helyzet. Bár nem tudom, hogy aktív vagy passzív immunizálás, de szemét egy vírus és az oltás is friss cucc, tesztelés ide vagy oda. A gyakorlatban megvárom hogy működik.

Mindenkinek a saját felelőssége, másnak nem árt vele az biztos. Le a kalappal, aki vállalja, én nem merem.

2020. dec. 4. 08:34
 15/25 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, ez nagyon sok fertőző betegséggel így van hogy attól mert egyszer tulelted nem biztos hogy védett vagy. De az oltastol már jóval nagyobb eséllyel. Ki van az találva hogy jól működjön. A gyógyszer iparnak is érdeke hogy hatásos legyen, különben a kutya nem venné. És látod, tbc, mumpsz, rubeola stb mind visszaszorult.
2020. dec. 4. 08:55
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem állítottam, hogy nem működik, csak a hosszútávú hatása a kérdéses, mert pár hónap teszteléssel nem tudják meg, hogy nagyobb szóráson, hosszabb időtávon hogy működik, milyen mellékhatásokkal jár. Nem véletlen tanulunk évekig az egyetemen... szerintem világosabb az egész mechanizmusa, mint a laikusoknak.

Szimplán a most beadatással nem tudok azonosulni. A többi oltás sem azonnal működött, hanem hosszútávon. Itt még a covid részleges dokik sem adatják be most, nem véletlen. De fix nem eü-s vagy csak keresed az összefüggéseket, logikát. Jól is hangzik, de amég belülről ezt nem látod, nem érted meg. Az embereknek fogalmuk nincs arról, hogy mi folyik a falak között.

2020. dec. 4. 12:17
 17/25 anonim ***** válasza:
58%
Es az oltas hosszutavu hatasa rosszabb lehet, mitha elkapod a Covidot es annak a hosszutavu hatasatol szenvedsz? Arrol sem tudunk sokat.
2020. dec. 4. 12:22
 18/25 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon tévedsz ugyanis eüs vagyok, szóval nyugodtan mellozheted ezt a lekezelo stílust. Szomorúan látom hogy még szakmán belül is mennyien hisznek az összeesküvés elmeleteknek. Ha a nagyszuleink is így gondolkodtak volna az oltasokrol még most is hullanank a tbctol.
2020. dec. 4. 13:02
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt semmi lekezelő nem volt benne csak franc se gondolta, hogy látod a hullákat egymás hátán meg a sok orvost aki meghal vagy sokadjára elkapja és még mindig így gondolod.

De akkor ha látod miért gondolod, hogy nem éri meg kiadni nekik? Hát vedd alapul a pszichiátriát... évente vonnak vissza gyógyszert, hogy hopp nem működik vagy túl súlyos a mellékhatása. Kiadják az újat és annyi.

Ennek a mellékhatásaiért sem vállal senki felelősséget. Szerinted miért? Nem tudnak évekre menően bizonyítani egy pár hónapos teszteléssel.

Másrészt meg szerintem nem érted mit írok és inkább hagyjuk... mégegyszer leírom, hogy nem az oltás ellen vagyok, hanem a sürgetés ellen. Szeretek biztosra menni és nem elsők közt, bízva a szerencsémben kipróbálni hátha megéri. :)

2020. dec. 4. 14:25
 20/25 anonim ***** válasza:
68%
Épp azért mert látom a hullakat. Szerinted tavasszal vége lesz ha minden marad így? Nem, akkor a jövő évünk is ugyanúgy elszarodik, meg az azutani is stb. Lesz majd negyedik, ötödik hullám. És nem tudom te hogy vagy vele de nekem már rohadtul elegem van belőle. És mivel aki egyszer elkapta újra megfertozodhet így nem játszhatunk arra hogy majd ha elegen atestek rajta akkor vége lesz, mert nem lesz. Ennek máshogy nem lesz vége csak ha a népesség elég százaléka be lesz oltva. Hány évet szeretnél még arra várni? Hány hullámot? Hány kijarasi korlátozást? Melyik a jobb: ha még lesz 10 hullám és meghal tízszer ennyi ember vagy ha jövőre beoltjak a lakosságot és mondjuk ezer emberből 10nel jelentkezik valami mellekhatas? Na bumm. Részemről inkább utóbbi a járulékos kár mint ezrek halála.
2020. dec. 4. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!