Beoltatnátok magatokat Covid ellen?(Ha nem lesz kötelező. Szerintem tuti, az lesz.)
Mint irtam euben tanulok. Latom a kulonbseget. De 1 even belul nem fogjak latni. Beleolvad a mindennapi eletunkbe mint mas virusok. Ezt kar tagadni. Evrol evre mutalodik gyengul, erosodik.. De mar senkit nem fog erdekelni. Aki fel beoltatja magat. Aki meg nem nem.
Ez nem olyan lesz mint a malaria oltas hogy x orszagba csak akkor lephetsz be ha rendelkezel vele.
Nem látom értelmét. Ahol dolgozom kórházban a főnővér most volt covidos 1 hete, tegnap néztek ellenanyagot nála és 0. Hiába esett át rajta ugyanúgy elkaphatja, gondolom az oltással sem más a helyzet. Bár nem tudom, hogy aktív vagy passzív immunizálás, de szemét egy vírus és az oltás is friss cucc, tesztelés ide vagy oda. A gyakorlatban megvárom hogy működik.
Mindenkinek a saját felelőssége, másnak nem árt vele az biztos. Le a kalappal, aki vállalja, én nem merem.
Nem állítottam, hogy nem működik, csak a hosszútávú hatása a kérdéses, mert pár hónap teszteléssel nem tudják meg, hogy nagyobb szóráson, hosszabb időtávon hogy működik, milyen mellékhatásokkal jár. Nem véletlen tanulunk évekig az egyetemen... szerintem világosabb az egész mechanizmusa, mint a laikusoknak.
Szimplán a most beadatással nem tudok azonosulni. A többi oltás sem azonnal működött, hanem hosszútávon. Itt még a covid részleges dokik sem adatják be most, nem véletlen. De fix nem eü-s vagy csak keresed az összefüggéseket, logikát. Jól is hangzik, de amég belülről ezt nem látod, nem érted meg. Az embereknek fogalmuk nincs arról, hogy mi folyik a falak között.
Egyrészt semmi lekezelő nem volt benne csak franc se gondolta, hogy látod a hullákat egymás hátán meg a sok orvost aki meghal vagy sokadjára elkapja és még mindig így gondolod.
De akkor ha látod miért gondolod, hogy nem éri meg kiadni nekik? Hát vedd alapul a pszichiátriát... évente vonnak vissza gyógyszert, hogy hopp nem működik vagy túl súlyos a mellékhatása. Kiadják az újat és annyi.
Ennek a mellékhatásaiért sem vállal senki felelősséget. Szerinted miért? Nem tudnak évekre menően bizonyítani egy pár hónapos teszteléssel.
Másrészt meg szerintem nem érted mit írok és inkább hagyjuk... mégegyszer leírom, hogy nem az oltás ellen vagyok, hanem a sürgetés ellen. Szeretek biztosra menni és nem elsők közt, bízva a szerencsémben kipróbálni hátha megéri. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!