Azok, akik nem akarják beoltatni magukat, mit fognak csinálni, ha kötelező lesz?
Keresek olyan háziorvost akit le lehet fizetni hogy beadta de valójában mégsem.
Vagy külföldi igazolást szerzek.
Ti meg fussatok vakcináért, oltsák csak a nyájat!
Nem tehetik kötelezővé a felnőttek körében. Senki nem írhatja elő 18 éves kor fölött egy cselekvőképes magyar állampolgárnak, hogy egy szert be kell vegyen. Ha akarom, akkor az életmentő beavatkozást is visszautasíthatom, jogom van dönteni a testemről. (Nem mondtam, hogy nem adatom majd be és azt se, hogy beadatom, itt az a lényeg, hogy nem kötelezhetnek rá.)
Valószínűleg ösztönözni úgy fogják az oltást, hogy pl nem lehet külföldre utazni tömegközlekedéssel oltás nélkül.
7-es, nem igaz, amit írsz, mert ha például rád hívják a mentőket, és nem akarod, hogy ellássanak téged te pedig elvéreznél, akkor lefognak, és úgy fognak ellátni, mert abban az esetben önveszélyes vagy. Eutanázia sincsen engedélyezve.
Az oltással kapcsolatban pedig sajnos azt hallottam a tévében, hogy politikailag korrekt módon kötelezővé tehetik. :(
Ha kell akkor igen. Figyelj engem ne kötelezzen senki ilyenekre. Majd én eldöntöm hogy kell-e nekem.
De sztem akkor is ha csak kitaszitják a társadalomból azokat akik megtagadják.
Vagy ha nem is lesz igazi polgárháború akkor is kemény folyamatos tüntetések lesznek, és biztos vagyok benne hogy nemritkán erőszakosak.
Tényleg akarjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!