Egyesek még mindig nem értik, hogy mi ez a globális járvány?
Legalább 25-en voltak a bulin?
Többségében férfiak?
Nem volt köztük fideszes politikus?
Szerintem is jobb, hogy nem mentél el. A koronavíruson, és az esetleges bírságon kívül (ha a rendőrség kiszagolja), még egy további ok van rá. ;-)
Hogyan fértőzlek meg ha te otthon vagy és ki sem mozdulsz? Ja hogy kijöttél akkor ez van felvállalod, hogy elkapsz egy betegséget ahogy eddig is.
Aki nem akarja elkapni a vírust otthon marad. Aki kijár az bekockáztatja, hogy elkapja.
"Hogyan fértőzlek meg ha te otthon vagy és ki sem mozdulsz?"
A funkcionális analfabetizmus kísértete járja át a Gyakorik Kérdéseket.
Egy szóval sem írtam, hogy engem fertőzöl meg. De elmész a gyárba/szakmunkásképzőbe/raktárba vagy hasonló "munkahelyedre", és átadod olyannak, aki egyébként soha a büdös életben nem került volna kapcsolatba fertőző emberrel, ha nincs egy ilyen felelőtlen személy a környezetében, mint te. De mondom, felesleges erről beszélni, nem tudod felfogni.
22:34, te meg olvasgassál:
Reklámoznák inkább azt, hogy mennyien gyógyólnak meg és mennyi embernek nem lett tőle semmi baja, ja csak az túl szép is lenne.
Aki akar pánikoljon, de mindenki más hadd éljen ahogy akar.
A vírus komolyságán látszik, hogy a legnagyobb vezetőink mennyire "rettegnek". Döntéseket hoznak maszkokról, kijárási korlátozásokról. Miközben ők melegpartikon szívják a kokót...
Amúgy nekem a South Park azon része jut eszembe, mikor Randy Marsh közli, hogy megfertőződött a SARS vírussal és mindössze 98% esélye van a túlélésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!