Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyesek még mindig nem értik,...

Egyesek még mindig nem értik, hogy mi ez a globális járvány?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm több mint húsz fős Mikulás partit tartott. Hívott engem is, de hála Istennek nem mentem el, mert most látom a Facebookon, hogy legalábbhuszonöten voltak. A legszívesebben feljelenteném a gcibe az ilyen felelőtlen embert.
2020. dec. 6. 21:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Legalább 25-en voltak a bulin?

Többségében férfiak?

Nem volt köztük fideszes politikus?

Szerintem is jobb, hogy nem mentél el. A koronavíruson, és az esetleges bírságon kívül (ha a rendőrség kiszagolja), még egy további ok van rá. ;-)

2020. dec. 6. 22:28
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

Hogyan fértőzlek meg ha te otthon vagy és ki sem mozdulsz? Ja hogy kijöttél akkor ez van felvállalod, hogy elkapsz egy betegséget ahogy eddig is.

Aki nem akarja elkapni a vírust otthon marad. Aki kijár az bekockáztatja, hogy elkapja.

2020. dec. 6. 22:32
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Mesélj, mi ez a globális járvány? Én csak hisztit tapasztalok, de egyéni tapasztalatom nincs semmilyen klatakizmáról, csak felesleges korlátozásokat élek meg.
2020. dec. 6. 22:34
 14/20 anonim ***** válasza:
46%

"Hogyan fértőzlek meg ha te otthon vagy és ki sem mozdulsz?"

A funkcionális analfabetizmus kísértete járja át a Gyakorik Kérdéseket.

Egy szóval sem írtam, hogy engem fertőzöl meg. De elmész a gyárba/szakmunkásképzőbe/raktárba vagy hasonló "munkahelyedre", és átadod olyannak, aki egyébként soha a büdös életben nem került volna kapcsolatba fertőző emberrel, ha nincs egy ilyen felelőtlen személy a környezetében, mint te. De mondom, felesleges erről beszélni, nem tudod felfogni.

22:34, te meg olvasgassál:

[link]

2020. dec. 6. 22:41
 15/20 anonim ***** válasza:
43%
Egyéni tapasztalatom ettől nem lesz
2020. dec. 6. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

Reklámoznák inkább azt, hogy mennyien gyógyólnak meg és mennyi embernek nem lett tőle semmi baja, ja csak az túl szép is lenne.

Aki akar pánikoljon, de mindenki más hadd éljen ahogy akar.

2020. dec. 7. 01:12
 17/20 anonim ***** válasza:
15%
És nézd meg, a tanulatlan, műveletlen, alacsony intellektusú élőlények még mindig nem értik ezt az egészet! Ezért mondom én, hogy tovább kell tanulni nyolc általános vagy szakmunkás után.
2020. dec. 7. 07:21
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
Egyetemi diplomám van, amikor bejött ez a hiszti megnéztem, hogy a statisztikákban mi szerepel, illetve, hogy egészséges emberekre mennyire veszélyes ez az egész, plusz ésszerűen végig gondoltam, hogy hogyan lehet vége a dolognak, ezért is szarom telibe az egészet, pedig azóta kiderült, hogy még nagyobb kamu az egész.
2020. dec. 7. 09:00
 19/20 anonim ***** válasza:
61%
Hagyjad szerintem titokban bukik a melósokra azért vízionálja őket ide. Az nem zavarja, hogy rengeteg orvos, tudós, meg nemszakmunkás szerint túlzás a koronavírus körüli vaklárma, sokan a vakcinát sem szeretnék. De ezzel a ténnyel nem tud mit kezdeni, úgyhogy marad szardobálás.
2020. dec. 7. 09:05
 20/20 anonim ***** válasza:
59%

A vírus komolyságán látszik, hogy a legnagyobb vezetőink mennyire "rettegnek". Döntéseket hoznak maszkokról, kijárási korlátozásokról. Miközben ők melegpartikon szívják a kokót...

Amúgy nekem a South Park azon része jut eszembe, mikor Randy Marsh közli, hogy megfertőződött a SARS vírussal és mindössze 98% esélye van a túlélésre.

https://www.youtube.com/watch?v=tcIaXhEYz4E

2020. dec. 7. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!