Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyesek még mindig nem értik,...

Egyesek még mindig nem értik, hogy mi ez a globális járvány?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm több mint húsz fős Mikulás partit tartott. Hívott engem is, de hála Istennek nem mentem el, mert most látom a Facebookon, hogy legalábbhuszonöten voltak. A legszívesebben feljelenteném a gcibe az ilyen felelőtlen embert.
2020. dec. 6. 21:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Egeszsegukre!
2020. dec. 6. 21:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igy lehet emlekezetes bulit tartani ... csak vard ki a veget :P
2020. dec. 6. 21:11
 3/20 anonim ***** válasza:
30%
Lófingot hívtak téged buliba. Ha lennének barátaid nem itt elégedetlenkednél névtelenül :D
2020. dec. 6. 21:12
 4/20 Molyember ***** válasza:
46%
Felesleges. Túl sokan csinálják ezt, és túl sokan gondolják, hogy a karácsony fontossága mellett eltörpül a vírus. Vigyázz magadra, hogy lehetőleg a következő két hónapban ne kerülj kórházba, a többit majd lerendezik korlátozásokkal, amikor beindul a halálozás, és elfogynak a kórházi ágyak. Az emberek hülyék, te csak magadra vigyázz.
2020. dec. 6. 21:13
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Ezt mi gamerek ugy mondjuk a jatekok vilagaban: "gyere jatszani, hulla is kell":)))
2020. dec. 6. 21:16
 6/20 anonim ***** válasza:
28%
Azért majd írd le, hogy a halálosztó koronavírus mennyi embert gyilkolt le az öngyilkospartyba. Nyugi egyet sem fog. De te rettegj otthon ne foglalkozz másokkal.
2020. dec. 6. 21:46
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

ez nem rettegés, hanem felelős magatartás.

Nyilván nem dőlt volna össze a világ, de ha így döntött, az inkább dicsérendő.

2020. dec. 6. 21:57
 8/20 anonim ***** válasza:
35%
Akik az ilyeneket védig, az a fajta kis lúzerek, akik csak azért se hordják a maszkot ott, ahol kell, mert azt gondolják, hogy ők a lázadó menőjenők, és ettől lesznek nagylegények. Közben meg szakmunkásképzőn kívül nem tudtak magasabb végzettséget szerezni, még mindig a szüleikkel laknak, ha van munkájuk, az is csak a szalag mellett. Nem vitték semmire az életben, és így nem is fogják. Egyszerűen agyilag nem is képesek felfogni ezt az egész vírushelyzetet. Nekik dr. Proli javallata megfelelő, mely szerint pálinka, fokhagyma, C-vitamin az egészség kulcsa.
2020. dec. 6. 22:01
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

“nem itt elégedetlenkednél névtelenül”

“te rettegj otthon”

Miért, húsz óra után hol kellene lennie a kérdezőnek, ti két zseni?

2020. dec. 6. 22:15
 10/20 anonim ***** válasza:
67%

“Ha én bulizok és leszarom, hogy koronás leszek az az én dolgom.”

Mondjuk azért, te szerencsétlen, mert megfertőzöl másokat, olyanokat, akik egyébként nem kapták volna el. Fel sem vagytok képesek fogni ezt az egészet agyilag. Magas nektek. A felelősségtudat az meg egyenesen nulla. Én is azt írom, az ilyen nem viszi semmire az életben. A legnagyobb sikere az lesz az életben, hogy világjárvány alatt elment bulizni.

2020. dec. 6. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!