Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha meghal valaki akkor az...

Ha meghal valaki akkor az örökös zárat cserélhet a lakása ajtaján vagy ez azelőtt hogy hivatalosan megállapítanák, hogy ő az örökös, törvénytelen?

Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 09:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező

Nem tudom ki írt neked és mit, de a #14-esr én írtam és semmiféle privát üzenetet nem küldtem neked soha.

Elég sértő a trollozós szöveged, aki így reagál amikor valaki segíteni próbál, azzal nincs dolgom. Ha lenne, itt írnám le, nem privátban.

2020. dec. 4. 09:04
 22/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tobb troll is van. De teljesen egyertelmu mi a trollkodas es mi az igazi valasz. Ha szerinted a 14 es valasszal minden rendben van es ilyen a segitseg akkor veled komoly gondok vannak. En mindenesetre annak orulnek a legjobban, ha hallgatnal. Volt itt olysn is aki megfelelo stilusban is kepes volt valsszolni.
2020. dec. 4. 11:33
 23/25 A kérdező kommentje:
Ha csak becsmerlessel tudsz valaszolni mert igy erzed jol magadat akkor inkabb hallgass.
2020. dec. 4. 11:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, már megmutattad hogy bunkó vagy és a segítségre csak bunkó megnyilvánulással tudsz reagálni, nem kell fokozni.

Ajánlom figyelmedbe hogy van emberi megoldás is ha nem tetszik a válasz: vagy nem is írsz ki nyilvános fórumra kérdést, vagy megköszönöd és nem kérsz belőle, vagy átlépsz rajta és nem reagálsz.

2020. dec. 4. 12:39
 25/25 A kérdező kommentje:
Itt egyedul te vagy bunko. Nem az a bunkosag ha valaki azt mondja a bunkonak, hogy inkabb hallgasson. Attol hogy a bunkosagot atkereszteled segitsegnek az meg nem lesz az, hanem ugyanugy csak bunkosag marad, ami finoman fogalmazva felesleges.
2020. dec. 4. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!