Hogyan tudnám bizonyítani a hamis tanúzast?
Sziasztok! Sajnos vádlottak vagyunk a testvéremmel garázdaság miatt. Ittasan bántalmaztunk egy velünk egykorú embert, akivel már volt osszetűzésünk régebbről is. Én valóban megütöttem, ami miatt elesett, illetve mikor felkelt, akkor a testvérem ellökte, ami miatt beverte az oldalát egy pad támlájába. Ezután arrébb futott, mondta, hogy légyszíves fejezzük be, de nem tudtam neki elnézni, a régebbi dolgokat. A testvéremmel elkergettük a szórakozóhelyről, ahol történt ez az eset.
Ő feljelentést tett, és kicsit ki is szinezte a történeteket. Állítása szerint mikor a földön volt akkor bele is rugtunk néhányat,ami nem igaz. Viszont a tanúi szerint így történt az eset, ahogy ő mondja. Látlelet van, kamerfelvétel viszont nincs az esetről. Jelenleg próbálom az egészet magamra vállalni, mert ha a testvéremet elítélnék, akkor ülne miatta. Esetleg tanácsot tudna valaki adni? Hazugságvizsgáló mennyire esélyes ebben az esetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!