Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tegyek feljelentést, vagy nem...

Tegyek feljelentést, vagy nem éri meg?

Figyelt kérdés

Először is kérlek, ne szóljatok meg amilyen vagyok és ami történt.

18 éves transz srác vagyok, tehát fiúnak születtem de most teljesen úgy nézek ki mint egy átlagos korombeli csaj.

A sztori lényege, hogy egy társkeresőn megismerkedtem valakivel (mint transz) és találkozót beszéltünk meg és én naiv nem gondoltam arra, hogy fake névvel és adatokkal valamint képekkel regisztrált az oldalra. Ott voltam időre ahová megbeszéltük de rossz szándékú srác áldozata lettem és bántalmazni kezdett de sikerült megrúgnom és elszaladnom.

Tegyek feljelentést vagy felesleges? Nem fog hátrány érni hogy transz vagyok és csak 18? Az arcát nem láttam a valóságban. Törölte a profilját az oldalról az óta. Elő tudnák keríteni vagy esélytelen?

2020. nov. 25. 18:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Gondolom zaklatásnak vagy erőszaknak nem minősül ez.
2020. nov. 25. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Bedugta a farkát a popsilyukadba akaratodon kívül? Nem. Akkor nem erőszak.

Zaklatásnak, hogy lenne zaklatás? Te mentél el a találkozóra.

2020. nov. 25. 19:35
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Először beszélj ügyvéddel, hogy mit ajánl neked.
2020. nov. 26. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

Kajak mi a franc lehet ezeknek az embereknek a fejében. Kajak oda megy szándékosan bántani.

Arra kérlek, hogy emiatt ne félj az új találkozóktól! Ha így teszel akkor elérte a célját!

Nézz szembe, készülj az ilyen helyzetekre (pl. paprikaspray, valakinek elmondod, hogy hova mentél stb.).

Nagyon remélem, hogy nektek sikerül kitaposni az utat, és ha a jövőbeni gyerekem úgy dönt, hogy transz szeretne lenni, akkor neki ezeket már nem kell átélnie.

üdv,

Egy átlag hetero, aki nektek drukkol!

2020. nov. 27. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!