Tegyek feljelentést, vagy mi a teendő?
Amikor megrendelted mért nem csak törvényes megoldás érdekelt gyökszikém?
Hát most vedd úgy hogy adóztál.
Hahaha...
Írásban kaptam ajánlatot és írásban megrendeltem egy szolgáltatást. Bruttó összeget fizettem, aminek átvételét elismerte.
Miért lennék gyökér?
Megveretni nem fogom.
Nem minden tandíjmentes, ez a tanulópénzed.
Feljelentésedben hivatkozz a szerződésre, ha ezt nem kötöttetek, az első mondatom lép életbe.
Nem igazán értem, hogy miért fizettél az esküvőn?
A kész anyagért szoktak fizetni!
nem kell megverni.
bőven elég beverni neki egyet,meg amikor összecsuklott pofán rúgni.
ez még nem megverés,csak nyomatékosítás.
de számold ki,hogy mennyi lesz az ügyvéd a perköltség és mennyit kérne egy nyomatékosításra szakosodott ismerős,és az alapján dönts.
"amikor összecsuklott pofán rúgni."
Úgye tudod, hogy aljasság fekvő embert tovább rugdosni?
Fel kell segíteni, nekitámasztani a falnak, aztán már lehet!
Köszönöm szépen, végre egy normális válasz. Én nem azért, mert nekem ad igazat, hanem mert van értelme.
Nem a pénz érdekel amúgy, hanem a felvételek - amiket nyersanyagként semmibe nem került volna ideadnia (már minden ki van fizetve), még ha nem is dolgozott vele (tudom, hogy megvannak, mert demo-t küldött 2 hónapja).
CSak a könyörgésből van teljesen elegem. De szerintem egy ügyvédi felszólítás vagy hasonló is bőven elég lesz.
Ahogy írtam, fenyegetőzésről, erőszakról szó sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!