Szégyen az a Tescóra nézve, ha egy beteg dolgozõjával pereskedik?
Figyelt kérdés
Részleteket nem írok, csak az érdekel, hogy szerintetek erkölcsi szempontból milyen ennek a megítélése? Főleg hogy az illető semmi rosszat nem tett és jóhiszeműen pereskedik.2020. nov. 23. 22:05
41/58 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Jobb dolgom is lenne ennél hidd el, minthogy kitalált történetekkel traktáljak bárkit is. Ez a való élet amit leirtam, csak sajnos sokan nincsenek tisztában azzal hogy mi folyik egy ilyen multinál. Hogy a többinél mi folyik azt nem tudom, de a Tescónál sajnos vannak ilyen - úgymond - jogsértések. Merem állítani hogy egy beteg embert is képesek bántani. Emberségből nulla.
2020. nov. 29. 09:33
42/58 anonim válasza:
Igen, csak állítod, hogy képesek. De igazából nem történik ez.
43/58 A kérdező kommentje:
És ezt te honnan tudod, talán dolgoztál ott?
2020. nov. 29. 09:38
44/58 anonim válasza:
Jaj ezt a történetet már ismerem. Van a kérdező, a kisember aki harcol a korrupt multi ellen.....jaja biztos valós.
46/58 anonim válasza:
Én multinál dolgozom, és tudom miről beszélsz. Rengeteg sötét munkavállaló fordul meg itt. A munkakörök olyan egyszerűre vannak kialakítva, hogy szinte egy majmot is be lehetne tanítani, de sokak még ezt a szintet se tudják megugrani, rengeteg kárt okoznak. De nem lehet mást tenni, munkaerőhiwny van, fel kell venni bárkit, hátha valaki beválik. Amikor egy ilyet sötét figutát kirúgunk, akkor szokott ilyen cirkuszt levágni. Szerencsére az automatizálás hamarosan megoldja ezt a problémát, de addig ezzel kell együtt élni.
47/58 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy az illető beteg ember miért majom, de azt tudom hogy te az vagy, és nem lepődöm meg rajta. Ilyen bunkó, érzelmi nyomorék vezetők dolgoznak ott akik nem vesznek senkit emberszámba. Akik így beszélnek a beosztottaikról. Állítom a fele társaság tisztességes, szorgalmas dolgozó volt, a Tescoban a ritka pozitívum az a jó munkatarsi légkör volt. De ezt is szétbarmolták abban az áruházban amiről szó van. Az ilyenek miatt mint amilyen visszataszító ember vagy, a normális válaszolók elmenekülnek innen, pedig az volt a célom hogy normális válaszokat kapjak. Gondolom most nagyon boldog vagy.
2020. nov. 29. 18:32
48/58 anonim válasza:
#47 Ja a Tesco meg a szorgalmas munkaerő.....na meg egy kis jó modort is kaphatna a legtöbb dolgozó a munkaruha mellé.
49/58 anonim válasza:
Figyelj, én se azt mondtam, hogy mindenki sötét bunkó egy ilyen helyen, sőt szerintem nem is csak a fele, hanem annál nagyobb része normális, értelmes ember. Szóval úgy tűnik, nekem még jobbak is a tapasztalataim, mint neked. De van egy olyan részük, aki még például azt se érti meg, hogy miért baj az, ha eltér a előírt folyamatoktól, meg megsértődik, ha emiatt kirugják, mert akkora kárt okozott. Na, az ilyenek szokták aztán telesírni a facebookot, hogy milyen gazember a volt munkaadójuk.
50/58 A kérdező kommentje:
Eltérni a folyamatoktól, te miről beszélsz? Az illető egy ártatlan dolgozó volt, aki tette a dolgát rendesen. Most meg nyakába akarnának varrni több mint százezer forintos perköltséget, amikor a jelenlegi jövedelme a létminimum alatt van. Csak azért mert szeretne egy munkahelyet, ahová beadhatná azt a papírt amiről szó van, és lehet hogy így esetleg fel is vennék. De a Tesco anyagi és erkölcsi kárt is okoz neki, hogy visszatart egy ilyen iratot.
2020. nov. 30. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!