Miért van az hogy Magyarországországon te leszel a bűnös ha megvéded magadat?
Pl: [link]
És ekkor miért van az hogy védik a bűnözőt?
Meg stb esetben.
Persze,ha betörnek hozzád és kb ellopnak a szemed elől mindent akkor se ütheted meg mert akkor testi sértést meg stb...
Külföldön még meg is verheted,vagy fegyverel le is ölheted.
#3!
Sajnos tudom,de törvényben értelem szerűen.
Sajnos Amerikában ha leszúrsz egy embert mert birtokodra ment,akkor semmi bajod nem lesz,de ha Magyarországon lefújsz egy ember mert megtámadott te mész a dutyiba
A közhiedelemmel ellentétben Amerikában sem lőhetsz csak úgy le valakit.
Az pedig ezerszer elhangzott, hogy az arányosság szempont. Ha a hisztis kislányod belém rúg a boltban sorban állva, bármennyire is szeretném, nem törhetem ketté a gerincét, de te lennél a legjobban felháborodva, ha megtenném. Pedig csak védtem magam egy bűnözővel szemben.
#4!
"Ezzel mi a baj? Nem látok peoblémát, szerintem a bünözőknek is van családja akit hazavárnak ha van egy ellenszegülő és esetleg meghal valaki az másodlagos, hogy törvénybe ütközőt tett közben."
Más nyugiban akar élni,és más holmiját/értékét lopja,meg nem akar meghalni mások miatt.
Neked kívánom hogy támadjanak meg és lopják el a telefonodat,mert talán jobb hogy ártalanok szenvednek mások miatt?
Kérdező
Most nagy a melled és értetlenkedsz, holott ha büntetlenül lehetne ilyet tenni - halálos erősségű áramot vezetni a kerítésbe - akkor annak akár te is áldozatául eshetsz vagy aki neked fontos, akkor is ha nem is akar semmi rosszat elkövetni.
Nem azért ítélték el mert meg akarta védeni a saját tulajdonát, hanem azért mert közben megölt valakit. És bármennyire is erőlködsz, ő sem akarta hogy ez történjen, eszébe sem jutott, hogy az az áram a kerítésében meg is ölhet valakit.
Ráadásul igen nevetségesen próbáltok itt fideszezni, mikor az eset 2008-ban történt, az AKKOR érvényes törvények szerint kell a bíróságnak a döntést meghoznia, és 2008-ban már 6 éve volt balliberális kormányzat. Most pedig enyhítették is a korábbi ítéletét. Ott van a cikkben is az elején: "Az első fokon kapott felfüggesztett fegyház helyett csupán megrovásban részesítette a kertjét árammal védő kesznyéteni gazdát a Debreceni Ítélőtábla."
Szóval megy a hiszti, de a cikket el sem olvastátok. Gratulálok, ostobaság a köbön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!