Egy gyilkos esetében mennyire számít enyhítő körülménynek a traumatikus gyerekkor?
1.RTL...
2."mesélt" a gyerekkoráról...
3.megbánta ... azaz azt mondta, hogy megbánta.
Nem tudom, hogy az igazságszolgáltatás hogyan áll hozzá, de SEMMI nem hihető, amit egy bűnöző mond, azért, hogy elkerülje a méltó büntetést.
Mi van a testvéreivel, azok is gyilkosok?
Semmit nem számít.
Rengeteg gyerekkori trauma van, mégis tudják kezelni.
Ez nem enyhítő körülmény, hogy anyám sosem szeretett...
Semmit. Ez nem mentheti fel a bűnei alól ,az,hogy mi okozta nála a deviáns viselkedést .
Ezeken az embereken nem lehet segíteni,a legtöbb pszicho vagy szociopata ,és nyilván azt fogja mondani,hogy megbánta,ne legyél már ennyire naív..
Ezek az emberek mindig veszélyesek lesznek a társadalomra .
Vagy te szeretnél egy ilyen szomszédot magadnak ? Munkatársat,barátot? Szeretnéd a gyerekeid vagy saját magad közelében tudni,megbíznál benne ?
Az áldozatok hozzátartozóinak meg menj és meséld el,hogy tulajdonképpen ezt az embernek nem nevezhető szörnyet sajnálni kell ..
Menjünk tüntetni: Szabadítsátok ki Balogh Lajost! Hiszen gyerekkorában az apja adott neki néhány pofont.
Két gyakoribb következtetés van :
1. Velem szemetek voltak, én is az leszek.
2. Velem szemetek voltak, látom, hogy rossz, el tudom kerülni.
Az első elhanyagolhatóan ritka. Ráadásul nem az nevelői hajtják végre ezeket, hanem az egyén. Ez alól nincs mentség.
Csak az maradt ki az adásból, hogy milyen brutálisan kínozta meg az unokahúgát és a 13 éves kislányt.
A régebbi interjúkban szinte büszke a tettére, mindenkinél többre tartja magát. Persze most már nem is érti, hogy tehetett ilyen dolgokat. Tök véletlen most, amikor lassan letelik a 25 év, amikor felülvizsgálják, hogy szabadlábra helyezik vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!