Akinek nincs pénze maszkra rendszeresen, hogyan tudja mégis megoldani, hogy ne maradjon maszk nélkül?
Figyelt kérdés
Az emberek döntő többsége hordja a maszkot, ez látható, de honnan van rá mindenkinek pénze?2020. nov. 14. 10:26
2/20 anonim válasza:
Egy fillért nem költöttem maszkra. Kettőt a polgármester küldött még hónapokkal ezelőtt, egyet a szakszervezettől kaptam, egyet pedig a munkahelyemtől. Kettőt már kidobtam, de a másik kettő még megvan.
3/20 anonim válasza:
2, remélem ez nem az orvosi egyszer használatos, amiről beszélsz
4/20 anonim válasza:
Én a suliban kaptam kettőt (mosható "hólozott"),
alá is kellett írni...
5/20 anonim válasza:
A szüleinknek az önkormányzat adott maszkot, a páromnak és nekem a munkahelyünkön adtak (nekem moshatót, páromnak minden nap eldobható van, kötelezően) a fiamnak az egyetemén adtak. Egyedül a lányomnak kellett magunknak előteremteni.
Akinek nincs 700-900Ft-ja, hogy vegyen egy mosható maszkot, az tud varrni magának egyet. De ha elballag az önkormányzathoz, ott mindenképpen adnak neki ingyen.
6/20 anonim válasza:
Én sem költöttem egy fillért sem. Márciusban kaptam a cégtől négyet, három még nincs felbontva.
7/20 anonim válasza:
Végre a sok budosszaju szembesul magaval :)))
8/20 anonim válasza:
Úgy, hogy nem egyszerhasznáhatósat hord. Venni is lehet moshatót.
9/20 anonim válasza:
Én a munkahelyemen kaptam két moshatót még márciusban, azóta is használom őket, semmi komoly bajuk nincs. Utána ősszel a húgom is varrt néhányat ilyen-olyan hulladék textilekből. Nem vertük magunkat nagy költségekbe maszkügyben.
10/20 anonim válasza:
Csatlakozom...
MINDEN önkormányzat ad egyszerű-mosható maszkot.(No nem csúcsminőséget...)
Nem tájékoztatnak róla,de kell hogy legyen ilyen lehetőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!