Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Aki ért hozzá (GYÁMSÁG)?

Aki ért hozzá (GYÁMSÁG)?

Figyelt kérdés

Szóval én 17 éves koromban szültem a kisfiamat ezért anyukám és apukám felvették a gyámságot a kisfiam iránt.Mivel azóta eltelt 2 év és 20 éves lettem, szeretném visszavenni.Azonban a gyermekjóléti aztmondja, hogy nem biztos, hogy visszaadnák.(Anyukám folyamatosan kapcsolatban van velük)

Így mivel a kisfiam gyámság alatt van Én és a párom szóval a saját családom nem tudunk együtt lenni..Közösen nevelni a gyermekünket mivel anyukám a törvényesképviselő és mivel a két család nincs túlságosan jóban, ezért az Ő engedélye nélkül elvileg nem mehetek el a fiammal...

Most jön a második baba, de nem akarom már anyukáméknál nevelni a gyerekeimet...És így, hogy anyukám is és a gyermekjóléti is aztmondja nem vehetem vissza a kisfiam iránti gyámságot nem lesz más választás..

2020. nov. 9. 19:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem írtál a körülményeitekről.

Van rendes lakásotok?

Az önmagában nem indok a te szülői jogod helyreállítására, hogy nem vagytok jóban.

2020. nov. 9. 19:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Albérletben lakik a párom.
2020. nov. 9. 19:43
 3/16 qkker1 ***** válasza:
100%
És te hol laksz?
2020. nov. 9. 19:45
 4/16 qkker1 ***** válasza:
100%
Van rendes munkátok?
2020. nov. 9. 19:45
 5/16 A kérdező kommentje:

Én anyukámékkal mivel rajtuk van a gyámság.

Én Gyed-en vagyok.Párom dolgozik, igen.

2020. nov. 9. 19:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
És mivel indokolja a gyermekjóléti, hogy nem adják vissza neked a teljes jogot???
2020. nov. 9. 20:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De kerdezo, beszeltel szakemberrel? Ne anyukadra hallgass, akarmit mondhat, hanem keresd fel az illetekeseket. Ezek alapjan, ha van munka es lakhatas is, szerintem nincsen akadalya a gyamsag megszuntetesenek. Nem is ertem, hogy amint 18 lettel, miert nem kervenyezted?
2020. nov. 9. 20:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy a párod dolgozik, de hogy te a semmire szülöd már a másodikat is, ráadásul problémásak a családi kapcsolataitok is, hát azért a hivatal sem hülye.
2020. nov. 9. 20:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
na a #8-as kibökte az igazságot. előbb munkát kellett volna keresni, kicsike pénzt gyűjtögetni, és máris nem lenne gond a gyámhivatallal.
2020. nov. 9. 20:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ööö... ha 17évesen szült, akkor hogy lehet egyáltalán GYED-en???

A GYED-nek nem feltétele min. 180 nap biztosítotti jogviszony? VAgy még több...

2020. nov. 9. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!