Aki ért hozzá (GYÁMSÁG)?
Szóval én 17 éves koromban szültem a kisfiamat ezért anyukám és apukám felvették a gyámságot a kisfiam iránt.Mivel azóta eltelt 2 év és 20 éves lettem, szeretném visszavenni.Azonban a gyermekjóléti aztmondja, hogy nem biztos, hogy visszaadnák.(Anyukám folyamatosan kapcsolatban van velük)
Így mivel a kisfiam gyámság alatt van Én és a párom szóval a saját családom nem tudunk együtt lenni..Közösen nevelni a gyermekünket mivel anyukám a törvényesképviselő és mivel a két család nincs túlságosan jóban, ezért az Ő engedélye nélkül elvileg nem mehetek el a fiammal...
Most jön a második baba, de nem akarom már anyukáméknál nevelni a gyerekeimet...És így, hogy anyukám is és a gyermekjóléti is aztmondja nem vehetem vissza a kisfiam iránti gyámságot nem lesz más választás..
Semmit nem írtál a körülményeitekről.
Van rendes lakásotok?
Az önmagában nem indok a te szülői jogod helyreállítására, hogy nem vagytok jóban.
Én anyukámékkal mivel rajtuk van a gyámság.
Én Gyed-en vagyok.Párom dolgozik, igen.
Ööö... ha 17évesen szült, akkor hogy lehet egyáltalán GYED-en???
A GYED-nek nem feltétele min. 180 nap biztosítotti jogviszony? VAgy még több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!