Klau 26 kérdése:
Az azunokatesomnak van 4 gyermeke 3 1apátót 1 mástól. Na most azt az egyet nem nagyon viselik meg a kérdésem az hogy hogyan tudnám át venni a gyámságot?
Figyelt kérdés
Nem bá tják semmi ilyesmi de nem kap semmi olyan szeretetet minta többi az anya nem is szeretné megtartani szabadulni akar2019. szept. 2. 19:47
2/12 anonim válasza:
Sehogy, mire föl? Szép is lenne ha bárki elszedhetné más gyerekét...
3/12 anonim válasza:
Szegény utolsó gyerek. Remélem, , nem ő lesz a család mártírja, aki kuzinod körül ugrál.
Kb. olyan szinten a béka segge alatt van a gyermekvédelem Orbanisztánban, hogy csak akkor veszik el a gyerekeket, vagy akkor sem, ha büdösek, tetvesek és 5 évesen tele van a szájuk szuvas foggal.
4/12 anonim válasza:
"azt az egyet nem nagyon viselik meg"
Ez mit jelent?
5/12 anonim válasza:
4es: szerintem a kérdező arra gondolt, hogy nem nagyon tűrik meg. Csak a tűrés szó nem jutott az eszébe.
6/12 anonim válasza:
Hányadik unokatesód az, akinek a négy gyermeke van?
7/12 anonim válasza:
Szóval ha én gyereket akarok, és ráfogom máséra hogy "igaz nem bántják de szar ott neki" akkor elvehetem azt a gyereket magamnak gyermekvédelem címén?
8/12 anonim válasza:
Utolsó!
A kérdező azt írja az anyja szabadulna tőle. Nem sima elvételről van szó.
Szerintem ő nem rosszindulatú, hanem megsajnálta a gyereket.
9/12 anonim válasza:
Tudom mit írt. De volt "szerencsém" olyanhoz aki el akarta venni más gyerekét, mert magának akarta. Szóval az hogy ezt írja, nem feltétlenül jelenti azt hogy úgy is van.
10/12 anonim válasza:
Nagyon komoly ok kell legyen ahoz,hogy egy anyától elvegyék a gyereket és gyámnak adják.Meg lehet próbálni,de kevés az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!