Ha rendkívüli munkavégzést rendelnek el úgy hogy nem szólnak előre, és én közlöm hogy bocs de ittam, akkor erre mit léphetnek?
Figyelt kérdés
Mi van ha munkaidő után csörög a mobil, hogy vissza kell menni mert rendkívül rendelés érkezett be.
És én erre közlöm hogy bocs de nem szóltatok előre én meg benyomtam két felest. Ittas vagyok, nem munkaképes állapot.
Ekkor nem rendlhetnek be, mert ittas ember nem munkaképes.
Felróható ez nekem? Hogy nem megyek be mert ittam-és miért ne ittam volna munkaidő után, ha nem szóltak előre hogy be kell menni?
2020. nov. 3. 19:51
11/11 anonim válasza:
Van ilyen de nem a het minden napjan. Maximalizalva van torvenyileg, hogy hetente hany napot lehetsz keszenletben. Erre az idore elvileg fizetes jar. Hogy kotelezo e vagy sem nem tudom, de én csak így irnam alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!