Börtönben egész nap verik egymást az emberek?
#28, #30-nak:
Csak utána majd ne azzal gyere, hogy én büszkélkedtem!
Pécs, Kaposvár, Sándorháza, Bernátkút, végül a gyűjtő Pesten.
Összesen kb 7 év.
Még mindig jókat röhögök. XD
#31 vagyok:
Én is agresszív lettem, aki pedig leki nyomorék lett, az már előtte is az volt! És ezt most nem gonoszkodásból mondom. A böri csak kihozta belőle.
Értem,de ha ekkora a büszkeséged hogy kiröhögsz mindenkit,akkor miért nem te írod hogy milyen volt?
Már nem azért,ha csak okostojnizni meg osztani a észt jösz ide,akkor idő pocsékolás..
#31, #33-nak:
Sándoron és Bernáton összesen 1 év 8 hónapot. Sanyiházán csak szoktatón voltam, meg egy hónapot a nemdolgozón.
#31, #32-nek:
XDXDXD
"ha ekkora a büszkeséged hogy kiröhögsz mindenkit,"
Tekintve hogy előre próbáltalak figyelmeztetni ennek a nyomoronc, "legjobb védekezés a támadás" módszernek az elkerülésére, azt mondhatom hogy hatványozottan szánalmas, és igencsak pitiáner vagy.
Bocs! #34-nek szólt.
Egyébként azt kérdezed, hogy miért nem írom le hogy milyen volt?
Olvasási nehézségeid vannak, vagy a logikai készségeid hiányosak? XD
Az eddigi válaszaim:
#4,9,11,15,16,17,19,23,26,28
Legalább nem voltam sitten :DDDDDDD
Nem úgy mint te,drága barátom.
"Olvasási nehézségeid vannak, vagy a logikai készségeid hiányosak? XD"
Nem,csak nem fogom 30+ válaszból kideríteni
#37, #38-nak:
"Nem,csak nem fogom 30+ válaszból kideríteni"
Vagyis fárasztana a logikai feladat, ezért lustaságból nem vagy alapos.
Inkább nem minősítelek, mert a moderátorok úgyis törölnék. XD
Két, teljesen ellentétes jellem vagyunk.
Azon is mosolygok hogy büszke vagy arra hogy még nem voltál sitten, mert azt hiszed hogy ez az alapeset, vagy normális.
Eldobnád az agyad, ha megtudhatnád hogy a környezetedben hány börtönviselt lehet, akiről ez álmodban sem jutna eszedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!