Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönben egész nap verik...

Börtönben egész nap verik egymást az emberek?

Figyelt kérdés
Hogy kell elképzelni ott egy napot?

2020. nov. 1. 13:40
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
75%

#19 vagyok:

Ismét elgondolkodtattál! XD

Te vagy jó emberismerő vagy, vagy pedig voltál már sitten és csak játszod a h'lyét.

Nem megnézik hogy dohányzol -e, hanem megkérdezik. Ha nem dohányzol akkor választhatsz hogy elfogadod a dohányzó-zárkát, vagy kéred a nem-dohányzót.

Ami az üzletelést illeti, az abban kiemelkedők rendszerint nem dohányoznak. A lényege a kamatos hitelezés. Úgy is hívják bent, hogy "egy a kettőbe".

2020. dec. 3. 18:55
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Én első kézből úgy hallottam aki gyengébb annak rendszeresen kell fizetnie kávéval/ mással. Vannak bent nagyon erőszakos, dúrva esetek és ő éppen csak el tudta kerülni hogy ne verjék meg. Ezt aki volt már bent mennyire tapasztalta?
2020. dec. 5. 01:54
 23/46 anonim ***** válasza:
72%

"aki volt már bent", #22-nek:

Nincs mit tapasztalni azon, ami egy h'lyeség. Nem tudom hogy kitől szerezted az értesülésed, de ez egy eget verő b'romság. Laikus, hozzá nem értő okoskodás. Tehát aki ezt mondta neked, pontosan annyira ismeri a benti világot mint te magad! XD

A "menő", "ütőképes" emberek között van egyfajta büszkeség. Nem süllyednek odáig, hogy ...

És itt sok dolgot felsorolhatnék.

Egy tényleg "menő", azaz nem "álmenő" például soha nem süllyedne odáig hogy olyasvalakit üssön meg, aki biztos hogy nem fog merni visszaütni! Szégyen lenne. Ezenkívűl a "menő"-nek mindig meg van, ami kell neki.

Tegyük fel, hogy egy "menő" erőszakkal elvenne, vagy fenyegetéssel kizsarolna egy "verébtől" mondjuk kávét, vagy cigit. Menő? Az akinek a szájába kell köpni ahhoz hogy nyála legyen? Hontalan kutya, akinek senkije sincs hogy csomagot vagy pénzt küldjön? Addig a pillanatig volt "menő".

2020. dec. 6. 13:08
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 22-es írt, az inkább Tökölre jellemző,viszont a gyengébbek csicskáztatása más börtönökben is előfordulhat. A cigi, kávé lehúzás nem gyakori, inkább a "hozd ide, vidd oda, gyere ide, tedd ide, tedd oda, húzz a f@szba" stb...

A tisztelet sajnos nem mindenkinek jár

2020. dec. 6. 21:39
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem dohanyzik kavezik miert keri a csomagjaba ezeket? Fizet h ep maradjon a segge ?
2020. dec. 7. 22:31
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

#23, #24-nek:

Ebben igazad van. A fiatalkorúakat eleve nem is vettem számításba. :)

#25-nek:

Nagyon rákattantál erre a b'ziskodó témára. Érintett vagy a kérdésben? XD

Kétféle oka lehet, ha nemdohányzó cigit kér:

1.) Mivel a pénzzel egyenértékű így vásárolni tud valami egyéb, általában tiltott dolgot. (nyugtató, mobil, test-építő szer, etc ...)

2.) Üzletel. Ad hó végéig 1-et, kettőt adsz vissza. Persze ne egyesével képzeld. Mivel nem dohányzik, így az évek alatt elég szép pénzt össze tud hozni. Vesz a cigin például kábszert, telót. Ha kell neked valamelyik akkor egy kinti hozzátartozód kifizeti a lóvét az ő hozzátartozójának, te pedig megkapod tőle ami kell.

De ne merüljünk bele ebbe a témába mélyebben, mert előbb-utóbb a moderátorok is reagálni fognak. XD

2020. dec. 8. 18:25
 27/46 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy hatalmas hülyeség ez a kérdés!

Amivel cáfolom:

Mivel börtönbe próbálnak nem a feszülséget kelteni,így vannak ilyen csicskák meg szép szóval köcsögök akikkel levezethetik.

És még ja,ha össze balhéznak úgy is az lesz a vége hogy a egyik kinyírja a másikat,szóval sitten az van hogy max verekedés van akkor vagy van bandája és úgy vív tisztelet,vagy egy büdös csicska leszel

2020. dec. 9. 21:09
 28/46 anonim ***** válasza:
87%

#26, #27-nek:

Te is nézz kevesebb filmet. XD

Jókat röhögök az ilyen naiv elképzeléseken, amiket tényként akartok előadni.

2020. dec. 9. 21:16
 29/46 anonim ***** válasza:
85%

Én szerintem arra gondolsz hogy a börtönbe balhéznak,akkor max megbeszélik mi a bajuk normális hangnembe,és aztán kibékülnek aztán isznak kőbányait béke jeléül.

Nagyon nem ez van,és nem,nem a filmekből tudom,nem egy embert ismerek aki kijött a sittről és lelkinyomorult lett vagy egy kötöszködös,agresszív ember

2020. dec. 9. 21:20
 30/46 anonim ***** válasza:
85%

Am sittes vagy hogy a magas lóról beszélsz ilyen témában?

2020. dec. 9. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!