Börtönben egész nap verik egymást az emberek?
#10 vagyok:
Most őszintén!
Mi a francnak verekednének? Hogy például erőszakkal elvegye a másét?
Az meg kiballag a nevelőhöz, és a "barátunk" máris beljebb van 8-10 évvel RABLÁS miatt!
Nemi erőszak?
Újabb tévhit. A börtön tele van többgyerekes családapákkal. Utálják a b'zikat! Egy ilyen húzással nem csak jó pár évet szerezne magának a delikvens, de a sittesek is utálkozva kezelnék. És ez egy nagyon finom kifejezés volt.
#12-nek:
Az a "két utolsó válaszoló" valójában egy volt. Én. XD
#11, #14-nek:
Az hogy milyen sorod lenne, igazából egy dologtól függ. Attól, hogy tudod -e hogy hányas a kabát? Vagyis hogy a súlycsoportodhoz viszonyítva tisztában vagy -e hogy "hol a helyed"?
#15 vagyok:
Ha "ütőképes vagy" (mint az a háttérben mozgó kövérről nem mondható el), akkor ebben a zárkában a testépítés elsődleges. Ezek mindennap "gyúrnak" valamennyit, és neked is velük együtt kellene "gyúrnod" hogy őrizd a tekintélyed. Náluk ez egyfajta "mérce".
Ezután szempont még az anyagi helyzet. Ez "fullos" zárka, tehát ami kellhet, az meg is van nekik. Láthatod a felvételen hogy hogyan dicsekednek az asztalon lévő, és az alatti cuccok mutogatásával.
Ha gyengébb fizikumú volnál akkor te takarítanád a zárkát, mosnád a cuccaikat, készítenéd reggel a kávéjukat, és te lennél a súly a fekve-nyomáshoz. Viszont:
Kávéra-cigire semmi gondod nem lenne ami bent qrva nagy szó, kajából is kapnál, és az emberkéket elnézve nem sokan akadnának a szinten akik meg mernének találni téged! Bár tudnák hogy simán be lehetne fenyíteni téged, de a zárkatársaid AZONNAL reagálnának ha tudomást szereznének róla! Még te lennél lebaszva de nagyon, ha nem szólnál nekik azonnal!
Tévedsz abban, hogy bármit is számít az hogy Magyar vagy -e, vagy pedig cigány?
Ismét #15:
Annak amit leírtam, egy része értelemszerűen a börtönre értendő. A felvételeket elnézve ez nem börtön lesz, hanem fegyház.
# 16
Aki mondjuk nem cigizik vagy kávézik az odabent csicskának számít?
#16 vagyok:
Érdekes, elgondolkodtattál!
Jó pár évet eltöltöttem bent, de nem tudok felidézni olyan börtöntölteléket a gyengébbek közül, aki ne dohányzott volna! Egyébként a böriben van külön nem-dohányzó zárka, ami általában félig üres. XD
És a nem-dohányzóban lévők mindig sokkal kulturáltabbak és intelligensebbek mint a dohányosok. Ez tényleg érdekes!
# 19
Most komolyan úgy tesznek be zárkába, hogy megnézik dohányzol e vagy sem?
És ha nem akkor nem raknak össze dohányossal???
Mondjuk nekik akkor ugye a dohány és kávé megmarad fizetőeszköznek!!! Egyfajta bankárként működhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!