Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönben egész nap verik...

Börtönben egész nap verik egymást az emberek?

Figyelt kérdés
Hogy kell elképzelni ott egy napot?

2020. nov. 1. 13:40
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok:

Most őszintén!

Mi a francnak verekednének? Hogy például erőszakkal elvegye a másét?

Az meg kiballag a nevelőhöz, és a "barátunk" máris beljebb van 8-10 évvel RABLÁS miatt!

Nemi erőszak?

Újabb tévhit. A börtön tele van többgyerekes családapákkal. Utálják a b'zikat! Egy ilyen húzással nem csak jó pár évet szerezne magának a delikvens, de a sittesek is utálkozva kezelnék. És ez egy nagyon finom kifejezés volt.

2020. nov. 1. 19:03
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam bent,így bizton állíthatom,hogy a két utolsó válaszoló mondta meg a frankót! Ne a filmekből élj!
2020. nov. 2. 11:20
 13/46 anonim ***** válasza:
96%

#12-nek:

Az a "két utolsó válaszoló" valójában egy volt. Én. XD

2020. nov. 2. 14:38
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt nem hiszem, hogy fehér emberként ebben a zárkában egy átlagos figurának olyan jó sora lenne: https://www.youtube.com/watch?v=kKeg0DblVMw
2020. dec. 2. 00:18
 15/46 anonim ***** válasza:
90%

#11, #14-nek:

Az hogy milyen sorod lenne, igazából egy dologtól függ. Attól, hogy tudod -e hogy hányas a kabát? Vagyis hogy a súlycsoportodhoz viszonyítva tisztában vagy -e hogy "hol a helyed"?

2020. dec. 3. 09:14
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

#15 vagyok:

Ha "ütőképes vagy" (mint az a háttérben mozgó kövérről nem mondható el), akkor ebben a zárkában a testépítés elsődleges. Ezek mindennap "gyúrnak" valamennyit, és neked is velük együtt kellene "gyúrnod" hogy őrizd a tekintélyed. Náluk ez egyfajta "mérce".

Ezután szempont még az anyagi helyzet. Ez "fullos" zárka, tehát ami kellhet, az meg is van nekik. Láthatod a felvételen hogy hogyan dicsekednek az asztalon lévő, és az alatti cuccok mutogatásával.

Ha gyengébb fizikumú volnál akkor te takarítanád a zárkát, mosnád a cuccaikat, készítenéd reggel a kávéjukat, és te lennél a súly a fekve-nyomáshoz. Viszont:

Kávéra-cigire semmi gondod nem lenne ami bent qrva nagy szó, kajából is kapnál, és az emberkéket elnézve nem sokan akadnának a szinten akik meg mernének találni téged! Bár tudnák hogy simán be lehetne fenyíteni téged, de a zárkatársaid AZONNAL reagálnának ha tudomást szereznének róla! Még te lennél lebaszva de nagyon, ha nem szólnál nekik azonnal!

Tévedsz abban, hogy bármit is számít az hogy Magyar vagy -e, vagy pedig cigány?

2020. dec. 3. 09:27
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Ismét #15:

Annak amit leírtam, egy része értelemszerűen a börtönre értendő. A felvételeket elnézve ez nem börtön lesz, hanem fegyház.

2020. dec. 3. 09:33
 18/46 A kérdező kommentje:

# 16

Aki mondjuk nem cigizik vagy kávézik az odabent csicskának számít?

2020. dec. 3. 15:31
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

#16 vagyok:

Érdekes, elgondolkodtattál!

Jó pár évet eltöltöttem bent, de nem tudok felidézni olyan börtöntölteléket a gyengébbek közül, aki ne dohányzott volna! Egyébként a böriben van külön nem-dohányzó zárka, ami általában félig üres. XD

És a nem-dohányzóban lévők mindig sokkal kulturáltabbak és intelligensebbek mint a dohányosok. Ez tényleg érdekes!

2020. dec. 3. 15:38
 20/46 A kérdező kommentje:

# 19

Most komolyan úgy tesznek be zárkába, hogy megnézik dohányzol e vagy sem?

És ha nem akkor nem raknak össze dohányossal???

Mondjuk nekik akkor ugye a dohány és kávé megmarad fizetőeszköznek!!! Egyfajta bankárként működhetnek.

2020. dec. 3. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!