Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egyik ismerősöm mesélte, hogy...

Egyik ismerősöm mesélte, hogy egyszer egy kisebb csoportot végigvezettek a Csillag börtönben, a rabok cellái előtt mentek végig, töviről hegyire bejárták az egész börtönt, ez igaz lehet, tényleg van ilyenre lehetőség?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 19:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi rossz helyre ment a kérdés
2010. júl. 12. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én Kalocsán voltam a női börtönben a sulival, lehet, hogy a csillagba is lehet így menni.
2010. júl. 12. 19:38
 3/12 anonim válasza:
100%
ird már be a kategóriát hova szántad erre én is kiváncsi lennék milyen válaszok érkeznek
2010. júl. 12. 19:48
 4/12 anonim válasza:
100%
igen,tényleg van ilyen!de jó előrre kell időpontot kérni,és kérvényt is kell irni!
2010. júl. 12. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam erről de állítólag elég durva
2010. júl. 12. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor a szakdogámat írtam voltam Tökölön az fk-ban és Vácon. A börtön parancsnokától kellett írásos engedélyt kérnem, indokaimmal ellátva, hogy egyáltalán beléphessek a böri területére. Sajnos nem egyszerű bejutni.

Mondhatom nagyon érdekes világ, nyomasztó volt nagyon látni a sok elítéltet, egy hétig szarul voltam tőle, de megérte, mert mindig kíváncsi voltam, hogy milyen ez a zárt világ.

2010. júl. 13. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nekem nem engedték meg, hogy körülnézzek a börtönben. Egy bv-s őr bekísért egy irodába, ahol az interjúkat készítettem és odahozták az elítélteket. Engem is jobban érdekelt volna, de sajna nem volt rá lehetőség.
2010. júl. 13. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, hogy Kalocsán voltam. Én mindent láttam. A lépcsőház totál rácsos, minden lépcsőfordulónál ajtó, volt könyvtáruk, meg osztály terem, meg megnéztük a cellákat is. Egy tucat nő egy helyen, az emeletes ágyak mellett épphogy elférsz, egy pici ablak, és a sarokban elkerített rész a wc-nek, csak egy függöny volt körülötte. Fürödni csak heti 1-2 alkalommal járnak. Láttam elítélteket is. Az volt a legnyomasztóbb benne. Kiélt fejek. Nagyon csúnyák voltak. Az ebédlőt is láttuk, meg az udvart is. Borzasztó hely. Ami a leg poénosabb, ha jól emlékszem úgy volt, hogy bementünk a javító intézetbe is, ami közvetlen a börtön mellett volt, meg azt hiszem az iskola is ott volt mellette. A javítóból mondták, hogy sokan a börtönbe kerülnek.:( Legalább nem kerülnek messze:S
2010. júl. 13. 13:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen biztos szörnyen lehangoló, és borzasztó lehet ott eltölteni még 1-2 órát is, szörnyű lehet látni, hogy ezek az emberek idáig jutottak.

Az egyik ismerősöm aki már volt a Csillagban, a látogatás során be akart kukucskálni az egyik cellába, túl közel hajolt a rácshoz és a vezető nagyon leszidta, azt mondta, hogy ha most lett volna a rabnál egy golyóstoll simán kiszúrhatta volna a szemét!:S

Mondjuk nem ok nélkül, végül is ebbe a börtönbe vannak az ország legveszélyesebb bűnözői!:(

2010. júl. 13. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
én is voltam kalocsán,börtönmisszion de ott akik megjelentek,azért jöttek mert érdekelte öket a szolgálat.
2010. júl. 19. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!