72 órán belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól vagy nem?
A Tescoban vásároltam, papír-írószer termékeket, eredeti állapotban, nyugtával vittem vissza, 72 órán belül.
Ott a vevőszolgálatos azt mondta hogy csak minőségi kifogás esetén lehet visszavenni úgy hogy a pénzt is visszaadja, így hogy nincs minőségi kifogás, csak levásárolni lehet.
Mi a véleményetek erről?
na ez úgy van h ha bérmi kifogásod van, akkor visszavivehetd valóban, de annak ne dőlj be, hogy le kell vásárolnod, ugyanis ilyen nincs!
te választasz, hogy levásárolod vagy a pénzt kéred vissza, egyszerűen nem kötelezhetnek rá !!! úgyhogy ne hagyd magad!
egyszerűen annyi, hogy nehezen adnak vissza olyan pénzt, ami már egyszer befolyt nekik
De nem volt semmi baja a termékeknek.
Webáruházban 8 napon belül el lehet állni a vásárlástól és akkor a pénz is visszajár, hogyhogy a sima boltban meg nem?
Amennyiben nem egyidőben jelen lévők között jön létre adás-vételi szerződés (tehát pl. internetes vásárlás esetén), akkor létezik egy 8 napos elállási lehetőség. De ez CSAK ebben az esetben van meg, tehát pl. a Tescoban vásárláskor nem.
Pedro
szerintem próbáld meg még egyszer, ha nagyon nem akarják, hívd oda az ügyeletes igazgatót, és mond el neki, hogy te nagyon szeretsz ott vásárolni, és még sosem csalódtál :), de most akadt egy kis problémád, nem tudtál arról, hogy a nagymami már megvette ezeket az írószereket,( vagy nem is jó márkát vettél), és blokkal együtt, bontatlanul, illetve használatlanul szeretnéd, ha visszavennék tőled. maradj türelmes, akkor biztos, hogy keresnek, és találnak is rá megoldást. 10.000 Ft alatt pedig mindenféle vacila nélkül vissza szokták adni az összeget, bár lehet feldobják a kérdést, hogy szeretnéd-e levásárolni. sok sikert!
üdv: egy ex-tescos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!