Ha nyilvánosan elégetnék/meggyaláznék egy székely és egy árpádsávos zászlót, milyen következménye lenne? És ha például keresztény vagy magyar jelképekkel tenném ezt?
#24/Kérdező:
Te valamit nagyon félreértettél.
Én vagyok a #16/#22 válaszoló.
Az erkölcsnek ennél a kérdésnél nagyon nincs is helye. Ezért írtam a #22 végén olyan félvállról véve 3 mondatot. Pontosabban ott is csak "beléd kötés" szempontjából.
2009 óta vagyok a gyakori felhasználója. Én még a mai napig próbálom rendeltetésszerűen használni. Figyelembe venni a kategóriát, és a kérdésre, nem a "mögöttesre" válaszolni.
A "Politika>>Törvények, jog" kategóriában tettél fel egy kérdést.
Így is válaszoltam.
Ha az "Emberek>>Emberi tulajdonságok" vagy "Kultúra és közösség>>Szokások, etikett" vagy valami hasonló kategóriában tetted volna fel a kérdést, akkor úgy válaszoltam volna, ahogyan "elvárod".
De ha már ennyire félrement a dolog, akkor hajlandó vagyok, hogy ebben a kategóriában, nem a kategóriának megfelelően válaszolni:
Igen. Ellenezném. Beléd nem kötnék, mert mint azt kifejtettem, erős törvénysértéseket követnék el.
Azonban vagy megpróbálnálak "tárgyalással" leállítani, vagy rádhívnám a rendőröket (és köztereseket, helyszíntől függően), valamint levideóználak.
Bár, mint említettem, ha az előző válaszaimban leírtakat betartva történne az eset, akkor a rendőrség sem tudna mit kezdeni, de legalább leállítanának, vagy "rád ijesztenének", hiszen nem feltétlenül tudod az általam leírtakat.
A magyarságomnak pedig végképp nincs köze hozzá. Sőt, magyarként, a magyar törvényeket kell betartanom! (Már ha otthon élnék még)
Ezért nem "kötnék beléd", vernélek meg, állítanálak le fizikálisan.
Nem mellesleg, van egy olyan érzésem, hogy ha már a felmenők is szóba kerültek, "tisztább" (bár ez nem helyes, tekintve hogy a "magyar vér" az egy olyan szinten kevert valami volt már a Honfoglalás idejében is, hogy nem is lehet "tiszta" magyarnak nevezni senkit ma már) magyar vagyok valószínűleg, mint te.
Ebben biztos vagyok.
Tízilliókat (igen, 8 számjegyű összeget) költöttem arra, hogy a felmenőimet és a vérvonalamat kutassam. Egészen egy 1024-ben meghalt személyig lehetett visszakövetni. Ha csak nem történt megcsalásból/erőszakból történő gyermeknemzés, akkor egészen végig csak magyar emberekből áll a vérvonalam.
Kérdező, alapvető dolgokat nem tudsz a magyar őstörténetről!
A magyarok már a vándorlásuk alatt is folyamatosan keveredtek más népcsoportokkal illetve a honfoglalás során a már itt élő különböző népcsoportokkal is folyamatos volt az egybeolvadás! A későbbi korok betelepítései és a különböző megszálló országok katonái is keveredtek az az itt élő magyarokkal!
Ezt tagadni butaság és szűk látókörűségre vall!
Ami meg a törököket illeti, nekem semmi bajom sincs velük!
Ha jól tudom a törökök jelentős része muszlim vallású, s ma az ország narancsos fele mást sem csinál csak a muszlimoktól retteg!
Te nem félsz kérdező?
Ettől hangos az összes jobboldali sajtó orgánum, hogy mi lesz velünk, ha jönnek a muszlimok? Te meg baráti népnek nevezed őket?
Ez súlyos elhajlás, kedves elvtárs! Ennek még következménye lesz a pártban!
Meg kell védenem a kérdezőt.
1, A törökökkel nem kulturális, hanem faji értelemben vagyunk rokonok.
2, A kérdező nem említé, hogy fideszes lenne.
3, keveredtünk, de ez nem jelenti azt, hogy nagy mértékben alakult volna át a genetikai állományunk.
Természetesen van olyan magyar, aki 100%-ban magyar géneket hordoz, ugyanakkor van olyan is, akiben szláv-német-kun-székely-besenyő-jász-palóc vér egyaránt megtalálható, ezért genetikailag nem teljesen magyar.
Nem kell mindent félremagyarázni, értelmes vitát is le lehet folytatni.
54-es, igaz nem említette a kérdező, hogy fideszes, de folyamatosan azzal a retorikával (ami Fideszre és a Mi Hazánkra jellemző)gyalázta és mocskolta azokat akik nem az ő véleményével azonosultak...olvasd vissza!
Aki ilyen stílusban támad másokra, akik nem az ő politikai véleményét szajkózzák...azzal én sem beszélek szépen!
Én is kemény hangnemben szidom azt, aki a hazámat meggyalázza.
A nacionalizmus nem egy politikai ideológia, hanem egy emberi érzés, mondhatni alapösztön.
A hovatartozási tudat már az ősi törzseknél is jelen volt.
Mit értesz haza meggyalázása alatt?
Mert hazát gyalázni vagy a most regnáló hatalmat kritizálni nem ugyanaz! Ha én kritizálom a magyar kormányt azzal nem a hazámat csak egy politikai csoport tevékenységét tartom rossznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!